StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Zaterdag 28 december 2019 organiseren we de negende editie van het Open Flakkee. Eén van de prestigeuze darttoernooien van Goeree-Overflakkee, waar vele bekende namen aan hebben deelgenomen in het verleden.

Ook deze editie wordt gespeeld in de kantine van vv SNS te Stad aan ‘t Haringvliet, dus net als de eerdere edities zal er weer een goede sfeer hangen!!

De wedstrijdleiding voor deze negende editie ligt in handen van Dartshop Kattestaart, maar de promotie en PR ligt in handen van RWB Darts.

Dit jaar hebben we een grote smaakmaker weten te strikken. Richard Veenstra uit Ossenzijl zal deelnemen aan deze negende editie, dit ter voorbereiding op zijn BDO Wereldkampioenschap, die begin januari 2020 gespeeld zal worden in de 02 Indigo te Londen, Engeland. Veenstra nam enkele weken geleden nog deel aan de PDC.

Natuurlijk heeft een ieder de mogelijkheid om een praatje te maken met de sympathieke darter uit Ossenzijl, ook kan men natuurlijk een handtekening vragen of even op de foto gaan met hem.

Uiteraard is er ook gewoon een toernooi. Het Open Flakkee heeft dit jaar een totale prijzenpot van 600 euro en zal de winnaar er vandoor gaan met 200 euro. Er zal gestart worden met een poulefase, daarna volgen er een winnaars- en een verliezersronde. Men kan dus lekker veel gooien, dus ook zeker interessant voor de recreatieve darter.

Inschrijfgeld bedraagt 10 euro per persoon, mits men zeg inschrijft via de website: www.dartshopkattestaart.nl Er gingen u al ruim dertig personen voor, dus twijfel niet en schrijf u in!!

Maximaal 128 deelnemers en vol=vol!!

Flyer 9e editie Open Flakkee 501 singletoernooi