Op 20 juli 2019 werd alweer de 7e grote Prijs van PV de Combinatie uit Middelharnis gevlogen. De slotscène van dit andermaal lange duivenweekend betrof de vlucht vanuit Blois.

Net als op 25 mei, toen er ook een wedvlucht vanuit de ruim 150 km zuidwestelijk van Parijs gelegen stad werd gehouden, ging de hoofdprijs naar de nog altijd regerend Keizerkampioen van het Samenspel, Richard van den Bos. Het betekende alweer de vierde dagfondzege voor de inwoner uit Stad aan 't Haringvliet.

Vergeleken met de eerdere dagfond vluchten uit Vierzon en Argenton-sur-Creuse, typeerde de vlucht uit Blois zich als ‘een mooie strakke vlucht’. En onder die condities is het kwaad kersen eten met de duiven van Richard. Want ook de prijzen 2, 3, 5, 9 en 10 waren voor Richard van den Bos. Daarnaast vinden we de op en top duivenliefhebber terug bovenaan de ranglijst van het Samenspel en Rayon West van afdeling 5. De formidabele reeks van 11 prijzen uit 19 was voor Richard de kroon op het (vele) werk. “Ik ben blij dat ik vroeg zit en dat ze goed afkomen”, reageerde hij opgelucht en zoals altijd, enigszins ingetogen, na zijn zesde overall triomf van het seizoen 2019.

Stad aan 't Haringvliet

VOOR EN DOOR STADTENAEREN!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT OP STAD!

🡢

Uitgelicht

Geslaagde scholieren

Al sinds 2007 gaat StadsWeb elk jaar langs bij de Stadtenaren die geslaagd zijn voor de middelbare school.

De geslaagde scholieren van dit jaar kunt u hier vinden.

STAD MEER DAN DROAG BRÔÔD