StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Beste inwoners van Stad aan ’t Haringvliet,
Ons dorp heeft een leuke en gezellige voetbalvereniging genaamd vv SNS. De accommodatie is gevestigd aan de Vrouwtjesweg.

Via dit nieuwsbericht willen wij jullie informeren over onze spelende teams en de mogelijkheden om betrokken te raken bij onze vereniging.

We hebben diverse teams in verschillende leeftijdscategorieën. Zodra jongens en meisjes 6 jaar oud zijn, kunnen ze lid worden van vv SNS. Momenteel hebben we de volgende jeugdteams:

 • Jeugd onder 8 (voorheen Kabouters), trainen donderdag van 18.30 – 19.30 uur
 • Jeugd onder 9 (voorheen F), trainen donderdag van 18.30 – 19.30 uur
 • Jeugd onder 12 (voorheen E), trainen maandag en woensdag van 18.30 – 19.45 uur
 • Jeugd onder 15 (voorheen C). trainen maandag van 19.15 – 20.15 uur

Op dit moment hebben wij ook een aantal leden in de leeftijd tussen 14 en 17 jaar. Helaas zijn dit er te weinig voor het vormen van een team en spelen zij ondanks dat ze lid zijn van onze voetbalvereniging bij een andere vereniging. Bij meer leden in deze leeftijdscategorie, kan er misschien weer een team bij vv SNS worden gevormd en kan er weer bij ons op het dorp getraind en gevoetbald worden.

Verder hebben wij nog:

 • Selectie, bestaand uit het 1e en 2e elftal, trainen dinsdag en donderdag van 19.45 – 21.15 uur
 • 35+ (veteranen), trainen donderdagavond van 19.30 – 20.30 uur
 • Dames 35+, trainen vrijdagavond van 19.30 – 20.30 uur

De jeugdteams en selectie-elftallen spelen op zaterdag de wedstrijden.
De dames en 35+ spelen de wedstrijden in toernooivorm op diverse vrijdagavonden in voor- en najaar.

Daarnaast zijn er diverse activiteiten voor jong en oud.

 • Zo zijn de jeugdspelers onlangs naar een voetbalwedstrijd in de Eredivisie geweest tussen Willem II en Vitesse.
 • Worden er diverse voetbaltoernooien georganiseerd, waaronder sponsortoernooi op de 3e zaterdag van juni. Elk jaar doen hier 24 teams aan mee. Dit toernooi wordt afgesloten met een feestavond met DJ.
 • Tentenkamp voor de jeugd eind juni.
 • Spelochtenden voor de jeugd in de winterstop.
 • Trainingsweekend voor de selectie in de winterstop.

Jullie kunnen zelf komen voetballen, maar er kan ook naar de wedstrijden gekeken worden. Naast het kijken naar de wedstrijd kan er een praatje gemaakt worden, sociale contacten kunnen worden gelegd en uitgebreid.
In de kantine kunnen patat en snacks worden besteld. Niet alleen om ter plekke op te eten, maar ook om mee te nemen naar huis. Tijdens het voetbalseizoen is de kantine de hele dag open.

Als je niet wilt voetballen, kun je ook op een andere manier betrokken raken bij vv SNS. Zo zijn we nog op zoek naar een leider voor het 2e elftal en een verzorger voor de selectie. Ook de jeugdcommissie kan nog mensen gebruiken als trainer, leider, jeugdscheidsrechter.
Daarnaast zoekt het bestuur nog versterking!

Er zijn dus voldoende mogelijkheden. Als jullie interesse is gewekt, kunnen jullie altijd langskomen om eens te kijken.

Voor meer informatie kan er ook contact worden opgenomen. Voor de jeugd kan dit bij Kiley Schuurman via telefoonnummer: 06-30255048. Voor overige zaken kan dit bij Piet van Asperen op telefoonnummer: 0187-611880.

Aanmelden als lid kan bij onze secretaris, Piet van Asperen, Vrouwtjesweg 40 of via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.