Bij Total Body Health Centre is er van alles te doen om je lichaam en geest in topconditie te krijgen. Van kickboksen tot fitness en dans, mogelijkheden te over. Maar nu kun je er ook even helemaal tot rust komen. Ze starten namelijk met Relax Yoga.

Gre de Gooier opende in 1996 haar eigen sportschool en begon een jaar later al met uitbreidingen. Kinderen Wim junior en Marja runnen het bedrijf tegenwoordig samen met Gre. Inmiddels zijn er zestien verschillende groepslessen voor de leden en daar komt er gewoon nog eentje bij. "We willen veelzijdig zijn in ons aanbod en deze nieuwe les is een goede toevoeging," vertelt ze trots. Op maandagavond 11 februari starten ze met Relax Yoga van 20.00 tot 21.00 uur. Dat is een combinatie van ademhalingstechnieken, herstellende yoga en Yoga Nidra, ook wel bekend als yoga slaap. "Deze combinatie is de diepste vorm van ontspanning. Vooral mensen met veel stress, hyperventilatie of een burn-out kunnen hier baat bij hebben, maar de lessen zijn echt voor iedereen."

Complete rust
"Relax Yoga is helemaal gericht op loslaten en ontspanning," vertelt Gre. "Je hoeft niet lenig te zijn, het gaat echt puur om comfortabele houdingen, ondersteund met kussens en dekentjes." Zo begint de les met ademhalingsoefeningen. "Vervolgens gaan we verder met de herstellende yoga en sluiten we af met Yoga Nidra," legt ze uit. "Bij Yoga Nidra bevindt je je op het randje van slapen en bewustzijn. Het is aan ons de taak om iedereen zich bewust te laten zijn van het lichaam. Dat is dé manier om net niet in slaap te vallen."

Beperkte ruimte
"Onze yogastudio bevindt zich boven de sportschool. Op die bovenverdieping hebben we meerdere ruimtes en in de grootste ruimte geven we de yogalessen," laat Gre weten. "Maar om het voor iedereen zo comfortabel mogelijk te maken is er plek voor tien mensen. Het moet natuurlijk niet zo zijn dat je je buurman in de weg zit." Toch is er al nagedacht over eventuele uitbreiding. "Uit ervaring weet ik dat de groepslessen vaak al snel vol zitten en dat er mensen zijn die net achter het net vissen. Als we merken dat er echt heel veel animo is voor de Relax Yoga, dan gaan we gewoon uitbreiden. Daar zijn mogelijkheden voor, maar eerst maar eens zorgen dat de reguliere groep vol komt."

Total Body
Ben je enthousiast geworden en wil je wel meedoen aan de Relax Yoga? Of wil je eens meedoen aan een andere groepsles óf gewoon lekker fitnessen? Kijk op www.totalbody.nl voor meer informatie, het volledige aanbod en de tarieven. De sportschool zit gevestigd aan de Zeedijk in Stad aan 't Haringvliet.

Stad aan 't Haringvliet

VOOR EN DOOR STADTENAEREN!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT OP STAD!

🡢

Uitgelicht

Geslaagde scholieren

Al sinds 2007 gaat StadsWeb elk jaar langs bij de Stadtenaren die geslaagd zijn voor de middelbare school.

De geslaagde scholieren van dit jaar kunt u hier vinden.

STAD MEER DAN DROAG BRÔÔD