Voor het SBS6 TV-programma ‘Holland van Boven’ strijkt de cameraploeg iedere week neer in een van de provincies, om te laten zien wat daar zoal te bieden is. Wat is er te doen, hoe is het om er te wonen en te werken?

SBS6-televisieploeg op bezoek bij Manege Oostmoer
SBS6-televisieploeg op bezoek bij Manege Oostmoer. Links cameraman Wessel Groenendijk met naast hem regisseur Job van Ginkel. Piet Breen is de koetsier. (foto: Myra Lugthart)

Per aflevering komt een tiental bedrijven uit de betreffende provincie in beeld. In de uitzending van zondag 10 februari 2019 staat Zuid-Holland centraal.

“We waren aangenaam verrast toen de redactie van SBS6 contact met ons opnam”, vertelt Henk Kieviet Jr van Manege Oostmoer. “Als onderdeel van Zuid-Holland wilde SBS6 ook Goeree-Overflakkee in beeld brengen en uit zoveel mooie bedrijven op het eiland is onze manege gekozen! We hebben graag onze medewerking verleend en de cameraploeg uitgebreid laten filmen. Het resultaat is aanstaande zondag 10 februari om 15.25 uur te bekijken – een mooi stukje landelijke reclame, niet alleen voor Manege Oostmoer, maar ook voor Goeree-Overflakkee!”

-update-
Manege Oostmoer terugkijken? Dat kan via Holland van boven op SBS6. Het begint in de aflevering na 20:52 minuten (ofwel op 2:26 minuten van het einde).

Stad aan 't Haringvliet

VOOR EN DOOR STADTENAEREN!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT OP STAD!

🡢

Uitgelicht

Geslaagde scholieren

Al sinds 2007 gaat StadsWeb elk jaar langs bij de Stadtenaren die geslaagd zijn voor de middelbare school.

De geslaagde scholieren van dit jaar kunt u hier vinden.

STAD MEER DAN DROAG BRÔÔD