Dit jaar bestaat gymvereniging MH-SD 70 jaar. De vereniging is opgericht op 20 oktober 1948 en daarom was er in de week van 20 oktober 2018 een feestweek georganiseerd.

In deze week mochten alle jeugdleden verkleed naar de lessen komen, waar er een speciale les was voorbereid met na de les wat te drinken, wat lekkers en een presentje. Het was dan ook een prachtig gezicht om al deze kinderen verkleed als voetballer, dier, super juffie, clown, Star Wars figuur, zombies en noem het maar op, met zoveel plezier te zien gymmen.
Gymvereniging MH-SD heeft niet alleen jeugdleden maar ook een grote groep oudere “jeugd”, die elke week met veel plezier komen bewegen bij de Dames Conditie of de Callanetics Dames groep. Deze dames hebben het 70-jarig jubileum gezamenlijk gevierd met een bakje koffie en een heerlijk stukje taart.

Inmiddels is MH-SD uitgegroeid tot meer dan alleen maar een gymvereniging.
In 2007 is MH-SD samen gegaan met gymvereniging DOTO uit Stad aan ’t Haringvliet. Vanuit deze gymvereniging is de badmintongroep DOTO nog steeds actief. Zij hebben zelfs hun eigen logo en trainen nog elke donderdag van 20.30 – 21.30 uur met veel plezier in de gymzaal van Stad aan ’t Haringvliet.

Sinds september 2012 biedt MH-SD ook Free-Running lessen. Free-Running is het zich zo snel en sierlijk mogelijk verplaatsen van A naar B op verschillende manieren. Dit onder meer door te: rennen, springen, klimmen, balanceren, zwaaien en rollen en het wordt extra spectaculair door middel van allerhande salto’s en tricking. Dit alles gebeurt met behulp van alledaagse dingen zoals muurtjes, hekken, trappen enz. Inmiddels is deze tak van sport een ongekend populaire “Urban Sports” activiteit, die ook heel goed kan worden beoefend in de gymzaal. Free-Running is zelfs zo populair bij MH-SD, dat er voor elke leeftijd een Free-Running groep is. Op de maandag zijn er 3 groepen actief in de Staver in Sommelsdijk en op de vrijdag zijn er 2 groepen aan het Free-Runnen in de gymzaal van Stad aan ’t Haringvliet.

Natuurlijk heeft MH-SD ook nog een turngroep (jongens en meisjes vanaf 6 jaar) op de woensdagmiddag en een nijntje gym groep op de vrijdagmiddag, beide groepen in de Staver.

Alle lessen die MH-SD verzorgt met de bijbehorende lestijden kunnen gevonden worden op de website www.mh-sd.nl/index.php/informatie/lestijden. Mocht u meer informatie willen hebben, dan kan er contact gezocht worden via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon 06-41945422. De eerste 2 lessen mogen geheel gratis en vrijblijvend worden meegedaan.

MH-SD speciale les
Freerun groep (6 tot 9 jaar) tijdens de feestweek in de Staver.
Stad aan 't Haringvliet

VOOR EN DOOR STADTENAEREN!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT OP STAD!

🡢

Uitgelicht

STAD MEER DAN DROAG BRÔÔD