Vorig jaar november konden de Dames Conditie groep Middelharnis (gymvereniging MH-SD) geen gebruik maken van hun ruimte in de Staver voor hun conditietraining onder leiding van Renée Volker. Ter compensatie hadden de dames daarom nog een avondje bowlen tegoed van de Staver.

Logo Doto MH-SD

Gezien Renée Volker niet alleen conditieles geeft in de Staver, maar ook in de sporthal van Stad aan ’t Haringvliet, was dit een goede gelegenheid om met beide groepen een leuke avond te hebben.

Afgelopen maandag 12 maart was het zover. Beide Dames Conditie groepen waren aanwezig voor een avondje bowlen. Renée Volker had de indeling van de groepen voor de bowlingbanen zo gemixt, dat elke bowlingbaan bestond uit 2 dames uit Stad en 2 dames uit Middelharnis.

Beide Dames Conditiegroepen zouden het erg leuk vinden als er nieuwe dames bij zouden komen. Vooral in Stad is het een klein, maar gezellig groepje. Wilt u ook op een leuke manier bezig zijn met het verbeteren van uw conditie, dan bent u van harte welkom bij één van de Dames Conditiegroepen. De 1ste twee lessen zijn geheel gratis.

De Dames Conditie groep van Middelharnis traint elke dinsdag in hal 6 van de Staver van 13.20 – 14.20 uur en de Dames Conditiegroep van Stad traint elke donderdag van 9.00 tot 10.00 uur in de sporthal van Stad aan ’t Haringvliet. Kom gezellig eens kijken of kijk voor meer info op www.mh-sd.nl.

Dames Conditie groepen MH-SD maart 2018
Stad aan 't Haringvliet

VOOR EN DOOR STADTENAEREN!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT OP STAD!

🡢

Uitgelicht

Geslaagde scholieren

Al sinds 2007 gaat StadsWeb elk jaar langs bij de Stadtenaren die geslaagd zijn voor de middelbare school.

De geslaagde scholieren van dit jaar kunt u hier vinden.

STAD MEER DAN DROAG BRÔÔD