Afgelopen zaterdag 4 november 2017 vond de Prima Vista turnwedstrijd plaats in de Grutterswei te Oude Tonge georganiseerd door Sport- en Gymnastiekvereniging OKK.

Prima-Vista betekent: “op het eerste gezicht”, er wordt een oefening twee maal voor geturnd, waarna deze zo goed mogelijk moet worden na geturnd.

prijsuitreiking

Gymvereniging MH-SD deed mee met 2 groepen.
De eerste groep meisjes en jongens ( MH-SD 1) waren heel goed bezig onder leiding van juf Angela. Ze deden het zo goed, dat maar liefst 3 deelnemers in de prijzen vielen. Emiel Strijdhorst behaalde de 2de plaats bij de jongens. Joy Borsboom mocht op de 2de plek klimmen en Maaike Dupree mocht aan de andere kant gaan staan op de 3de plaats. Het is heel bijzonder dat Maaike in de prijzen is gevallen, want het was even spannend of zij wel mee mocht doen. Ze was eigenlijk ietsjes te jong, maar juf Angela wist zeker dat zij het kon en heeft dispensatie kunnen regelen.

Hierna was MH-SD 2 aan de beurt en ook zij hebben ontzettend hun best gedaan. In deze groep zitten verschillende niveaus en elk niveau had zijn eigen oefening bij de verschillende toestellen. In het hoogste niveau (4) was het heel spannend, want de scores lagen ontzettend dicht naast elkaar. Hierdoor was er even wat verwarring tijdens de bekeruitreiking. Er bleken namelijk zelfs drie 2de plekken te zijn, waaronder ook een 2de plek voor Eva Giljam.

Wil je weten of turnen ook iets voor jou is? Er worden turnlessen gegeven in Stad aan ’t Haringvliet en in Middelharnis voor jongens en meisjes. Meer info op www.mh-sd.nl.

Stad aan 't Haringvliet

VOOR EN DOOR STADTENAEREN!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT OP STAD!

🡢

Uitgelicht

Ko Nientje

Veel dorpsgenoten hebben al foto’s gemaakt van Ko Nientje. Kijk hier op een wereldkaart waar Ko Nientje allemaal al is geweest.

Dit keer ligt Ko Nientje met een lading schroot uit Beverwijk in Jorf Lasfar, Marokko. Helaas mag Ko Nientje de wal niet op.

Alle foto's kunt u terug kunnen vinden in het fotoboek.

STAD MEER DAN DROAG BRÔÔD