Manege Oostmoeramazone Lisa Pegels heeft zaterdag 9 september 2017 de finale bereikt van de van de landelijke KNHS Zitcompetitie en is vierde van Nederland geworden!

Lisa Pegels (l.) en Emma de Berg met in hun midden instructrice Elly Mulder-Hanse
Lisa Pegels (l.) en Emma de Berg met in hun midden instructrice Elly Mulder-Hanse. Lisa en Emma vertegenwoordigden Manege Oostmoer tijdens Horse Event, KNHS Zitcompetitie 2017. Zij werden respectievelijk 4e en 6e van Nederland! (foto: Anita de Berg)

Lisa reed vorige week de kwartfinales van de zitcompetitie in Tilburg, bij Manege Thielen. Net als Emma de Berg overigens, die met Lisa in dezelfde categorie uitkwam. De dames hebben allebei bij die kwartfinales heel goed gepresteerd en zich geplaatst voor de halve finale, die tijdens Horse Event in Ermelo verreden zou worden. “Het was even hectisch”, vertelt Oostmoer-instructrice Elly Mulder-Hanse. “want door de hevige regenval werd Horse Event op de halve-finaledag opeens afgelast en de zitcompetitie halsoverkop verplaatst van Ermelo naar Manege Zwolle! Daar hebben Emma en Lisa zich onverstoorbaar van hun beste kant laten zien. Voor Emma resulteerde de halve finale in een mooie zesde plaats van Nederland. En Lisa mocht door naar de finale die haar een prachtige vierde plaats van Nederland opleverde!”

Groepsfoto
Oostmoeramazones Lisa Pegels (l.) en Emma de Berg bij de finale van de KHNS zitcompetitie in Zwolle, met bij de meegereisde supporters uiterst links vooraan Annick Kieviet en rechts vooraan Pleunie Kieviet-de Leeuw. (foto: Anita de Berg)
Stad aan 't Haringvliet

VOOR EN DOOR STADTENAEREN!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT OP STAD!

🡢

Uitgelicht

Ko Nientje

Veel dorpsgenoten hebben al foto’s gemaakt van Ko Nientje. Kijk hier op een wereldkaart waar Ko Nientje allemaal al is geweest.

Dit keer ligt Ko Nientje met een lading schroot uit Beverwijk in Jorf Lasfar, Marokko. Helaas mag Ko Nientje de wal niet op.

Alle foto's kunt u terug kunnen vinden in het fotoboek.

STAD MEER DAN DROAG BRÔÔD