De meiden en jongens van gymvereniging MH-SD uit Stad aan ’t Haringvliet en Middelharnis/Sommelsdijk hebben woensdagmiddag 28 juni 2017 het seizoen afgesloten met een leuke speurtocht rondom Den Diek. Zij lieten zich niet storen door af en toe wat regendruppels. Er waren 5 groepjes gemaakt die onder leiding van een moeder (waarvan dank) op zoek gingen naar letters en cijfers. Met de letters kreeg je de slagzin: "op zoek naar de zon van MH-SD" en met de cijfers kreeg je het antwoord: Angela (Angela Bal de gymjuf van MH-SD).

Jongens en meiden van Stad en Middelharnis/Sommelsdijk
Jongens en meiden van Stad en Middelharnis/Sommelsdijk. Foto: J. de Vos

Aan het einde van de tocht bleek iedereen de slagzin en het antwoord van de speurtocht te hebben ontcijferd en kreeg iedereen een heerlijk perenijsje gesponsord door de Albert Hein Middelharnis. Bedankt AH, ze waren heerlijk.

Eerder deze dag kregen ook de peuters die gymles krijgen van juf Angela in de Meerpaal, een laatste bijzondere gymles. Zij gingen met zijn allen naar de kinderboerderij van de Zuidwester om daar in de openlucht de “nijntje dans” te oefenen, heerlijk te schommelen en te spelen. Zij kregen koek met wat te drinken erbij en zelfs een klein kadootje. De les werd afgesloten met het spel de “molen” en het “dag liedje”. Ook hier waren we blij met de hulp van de moeders.

Gymvereniging MH-SD wenst iedereen een hele fijne zonnige vakantie en wij hopen iedereen weer te zien in de eerste schoolweek van het nieuwe seizoen.

Stad aan 't Haringvliet

VOOR EN DOOR STADTENAEREN!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT OP STAD!

🡢

Uitgelicht

Geslaagde scholieren

Al sinds 2007 gaat StadsWeb elk jaar langs bij de Stadtenaren die geslaagd zijn voor de middelbare school.

De geslaagde scholieren van dit jaar kunt u hier vinden.

STAD MEER DAN DROAG BRÔÔD