Op 12 april 2017 kreeg Melissa Droger uit handen van haar trotse gymjuf Angela Bal haar diploma Gymnastiek Assistent niveau 1. Ze kreeg niet alleen een diploma, maar ze was ook nog blij verrast met mooie cadeaus van de vereniging en van haar juf.

Angela en Melissa met diploma 12-4-2017

Melissa is al sinds 2007 lid van gymvereniging MH-SD en is vorig jaar begonnen met haar opleiding tot assistent niveau 1. Tijdens haar opleiding heeft zij juf Angela geassisteerd op de woensdagmiddag bij de peuter- en kleutergymlessen in de sporthal in Stad aan ’t Haringvliet en op de vrijdagmiddag bij de nijntje beweeglessen in de Staver. MH-SD geeft deze lessen ook in de Meerpaal op het terrein van de Zuidwester in Middelharnis, zie voor meer informatie onze website www.mh-sd.nl.

Een belangrijk onderdeel van haar opleiding is het zelfstandig voorbereiden van de gymles. Dit betekent dus ook de gymzaal klaarmaken met de verschillende gymtoestellen. Daarna legt zij uit aan de kinderen welke oefeningen ze gaan doen en helpt ze de kinderen bij het uitvoeren van deze oefeningen.

Met dit diploma mag zij nu officieel assisteren bij trainingen en activiteiten van gymvereniging MH-SD.

Vooral door het leuke contact met de kinderen wil ze, zodra haar schoolrooster het toelaat, verder gaan voor Gymnastiek Assistent niveau 2.

Stad aan 't Haringvliet

VOOR EN DOOR STADTENAEREN!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT OP STAD!

🡢

Uitgelicht

Geslaagde scholieren

Al sinds 2007 gaat StadsWeb elk jaar langs bij de Stadtenaren die geslaagd zijn voor de middelbare school.

De geslaagde scholieren van dit jaar kunt u hier vinden.

STAD MEER DAN DROAG BRÔÔD