StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Iedere donderdag van 20.30 – 21.30 uur komen de leden van de badmintongroep bij elkaar in de sporthal aan de Kolff van Oosterwijkstraat 1 in Stad aan ’t Haringvliet om de sport badminton te beoefenen.

logo badminton DOTO MH-SD

Aangezien de groep graag wat meer onderlinge competitie wil, zijn ze op zoek naar nieuwe leden vanaf 18 jaar. Iedereen is welkom, mannen en vrouwen en zowel beginners als mensen die vroeger deze racket sport beoefenden en dat nu graag weer gaan doen.
U kunt vrijblijvend en gratis 2 x op proef meetrainen.

De badmintongroep behoorde eerst bij sportvereniging DOTO (Door Oefening Tot Ontwikkeling), maar toen deze vereniging noodgedwongen werd opgeheven in 2007 hebben ze zich aangesloten bij gymvereniging MH-SD. Zie de foto voor het vernieuwde logo voor de badmintongroep van MH-SD.

Badminton lijkt een simpele sport, die je alleen op de camping speelt, maar wil je deze sport goed beoefenen dan moet je de regels wel kennen en begrijpen. Deze kleine groep mensen maakt er dan ook een sport van om elkaar op een positieve manier te stimuleren en te corrigeren tijdens het badmintonnen.

Heeft u interesse gekregen, kom dan eens kennismaken met deze sport en de enthousiaste leden op donderdag van 20.30 – 21.30 uur in de sporthal van Stad aan ’t Haringvliet. Heeft u zelf geen badmintonracket? Geen probleem, deze kunt u lenen. Voor meer info zie: www.mh-sd.nl of bel 06-41945422.