Op zaterdag 11 maart 2017 vond in hal 6 van de Staver van 11:00 tot 13:00 uur de SponsorGYM 2017 plaats van gymvereniging MH-SD. Dit officiële NL Doet evenement was dankzij de inzet van onze deelnemende leden en de altijd bereidwillige vrijwilligers weer een groot succes! De hal stond vol met turn en free-run onderdelen die samen een groot parcours vormden waarover de deelnemers rondjes konden gaan gymmen.

Drie prijswinnaars

In totaal hebben de aanwezige turners en free-runners een bedrag van € 491,95 bij elkaar gegymd. Na aftrek van de gemaakte kosten blijft hier netto € 400,00 van over. 5 % van het nettobedrag (€ 20,00) wordt gedoneerd aan KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij) en hetzelfde bedrag aan NSGK (Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind). De overgebleven € 360,00 komt ten goede van de clubkas en wordt ingezet om het eigen kader op te leiden en te investeren in nieuwe toestellen en materialen om de lessen nog leuker en veiliger te maken.

De drie deelnemers die het meeste geld bijeen hadden gesport hebben mooie prijzen gewonnen. Van harte gefeliciteerd, veel plezier met jullie prijzen en nogmaals heel erg bedankt voor jullie inzet!

Ook een keertje mee gymmen of free-runnen? Dat kan zowel in de gymzaal van Stad a/h Haringvliet als in de Staver in Middelharnis, kijk voor meer informatie op www.mh-sd.nl. De eerste twee keer is gratis!

Stad aan 't Haringvliet

VOOR EN DOOR STADTENAEREN!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT OP STAD!

🡢

Uitgelicht

Geslaagde scholieren

Al sinds 2007 gaat StadsWeb elk jaar langs bij de Stadtenaren die geslaagd zijn voor de middelbare school.

De geslaagde scholieren van dit jaar kunt u hier vinden.

STAD MEER DAN DROAG BRÔÔD