StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Gré de Gooijer van TotalBody Health Centre aan de Zeedijk 48-50 begint binnenkort met behulp van klankschalen en rustgevende muziekinstrumenten een zogenaamde klankmeditatie, die precies een half uur duurt. Dat wil zeggen dat deelnemers lekker ontspannen op een matje liggen en met een dekentje over zich heen, luisteren naar wat Gré intussen te vertellen heeft. Zij vertelt iets om u volledig te kunnen ontstressen en uw hoofd leeg te kunnen maken, weg van alle hectiek van de dag. Hoe mooi is dat?

Start op 3 april
Gré: "Graag zou ik willen beginnen met de klankmeditatie op maandagavond 3 april van 20.15 tot 20.45 uur op de bovenverdieping van de sportschool. Advies: Draag makkelijk zittende kleding en breng een groot badlaken mee. Het halfuurtje is bedoeld voor mensen die alleen voor de klankmeditatie komen en voor mensen, die voor dit tijdstip hebben gesport en daarna nog willen ontspannen. Matjes, dekentjes en kussens zijn voorradig."
Aanmelden kan via 0187-611735 of via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..