Vol trots maakt RWB Darts i.s.m. v.v. SNS bekend dat ze de verliezend finalist van de Lakeside World Darts Championships 2017, Danny Noppert, hebben weten te strikken voor het Open Flakkee Darts, die zaterdag 1 april 2017 georganiseerd wordt in de voetbalkantine van v.v. SNS.

Poster Open Flakkee Darts 2017
Klik voor een vergroting.

De 26-jarige Noppert uit het Friese Joure zal deelnemen aan de zevende editie van het Open Flakkee, die voor het laatst in 2008 georganiseerd werd door de Flakkeese Dart Federatie.

Danny Noppert won afgelopen jaar o.a. het Open Duitsland en Open Schotland en bereikte afgelopen januari tijdens zijn debuut de finale van het BDO wereldkampioenschap, waar hij ondanks overwinningen op David Cameron (3-1), Richard Veenstra (4-0), Scott Waites (5-3) en Darryl Fitton (6-3) net te kort kwam tegen de Engelsman Glen Durrant in de finale (3-7).

Noppert zal zaterdag 1 april 2017 vergezeld worden door zijn broer Erwin Noppert en beste vriend Patrick Wielenga. Uiteraard ziet Noppert in Stad aan ‘t Haringvliet een hoop bekenden, zo zullen o.a. BDO-scheidsrechter Marco Meijer en Nederlands heren bondscoach John Lokken ook aanwezig zijn deze avond.

Mocht u Danny Noppert willen zien gooien of wilt u een handtekening of op de foto met hem, dan is dit natuurlijk mogelijk op zaterdag 1 april 2017 in de voetbalkantine van vv SNS. De kantine is open voor bezoekers en spelers vanaf 17.00 uur en het toernooi zal starten om 19.30 uur.

Inschrijven kan nog via Kiley Schuurman: 06-30255048
Let op!!! Vol is vol. Er is een maximum van 64 deelnemers vastgesteld.

Danny Noppert
Stad aan 't Haringvliet

VOOR EN DOOR STADTENAEREN!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT OP STAD!

🡢

Uitgelicht

Geslaagde scholieren

Al sinds 2007 gaat StadsWeb elk jaar langs bij de Stadtenaren die geslaagd zijn voor de middelbare school.

De geslaagde scholieren van dit jaar kunt u hier vinden.

STAD MEER DAN DROAG BRÔÔD