De tweede officiële thuiswedstrijd van E.F.R.C. Eilanders bij vv SNS stond grotendeels in het teken van de strijd van Robbert Westdijk tegen de slopende ziekte MS. De tientallen toeschouwers werd een vrijwillige bijdrage gevraagd en tijdens en na de wedstrijd tegen Rugby Club Sparta werd koffie en diverse soorten taart verkocht voor het goede doel.

De thuisploeg stal de harten van het talrijke publiek door nooit op te geven en tot de laatste seconde te strijden om nog iets aan de achterstand te doen. Uiteindelijk gaf de ervaring de doorslag en wisten de gasten uit Capelle aan de IJssel de eerlijke pot met 5-46 te winnen. Na de wedstrijd werd loosehead-prop Jorma Snoek door de tegenstander tot Man of the Match uitgeroepen voordat enkele mooie artikelen als rugbyshirts en flessen wijn werden verloot zodat uiteindelijk € 750,- aan de stichting van Robbert overgemaakt kan worden.

"Alle sponsors en vrijwilligers bedankt en natuurlijk RC Sparta die het team van de politie verving dat het op het laatste moment liet afweten", aldus de organisatie.

Stad aan 't Haringvliet

VOOR EN DOOR STADTENAEREN!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT OP STAD!

🡢

Uitgelicht

Geslaagde scholieren

Al sinds 2007 gaat StadsWeb elk jaar langs bij de Stadtenaren die geslaagd zijn voor de middelbare school.

De geslaagde scholieren van dit jaar kunt u hier vinden.

STAD MEER DAN DROAG BRÔÔD