In 2017 zou PV de Rode Duif haar 70-jarig bestaan vieren. Echter door toenemende eisen van afdeling 5 Zuid Holland en NPO, hebben bestuur en leden tijdens de najaarsvergadering van oktober jl. besloten de vereniging per januari 2017 op te heffen.

Deze keuze was niet gemakkelijk, dit doet bij de leden pijn, maar deze keuze is wel realistisch. De “vliegende leden” vinden onderdak bij andere verenigingen en blijven zo behouden voor de mooie sport, wat duivensport is. Inmiddels is het verenigingsgebouw verkocht en zijn de leden op 12 januari 2017 voor de laatste keer bij elkaar geweest.

Tijdens deze bijeenkomst is ook gesproken wat te gaan doen met de aanwezige geldmiddelen. Bij de uitnodiging voor deze laatste vergadering is aan de leden gevraagd een paar goede doelen/instanties/zustervereniging op te geven, waar geld naar toe zou kunnen. Alle leden hebben aan dit verzoek gehoor gegeven en op basis van wat is opgegeven is een verdeling gemaakt.

Er zal geld worden overgemaakt naar 9 doelen/instanties:
KIKA € 2.300,00 / Calando € 2.000,00
Op de Bres tegen MS / vv SNS / KNGF Geleide Honden / stichting MS / CliniClowns / Stichting Alzheimer / Ronald Mac Donald.

Heel jammer dat een vereniging stopt, maar wel bijzonder dat de leden zoveel doelen/instanties steunen.

Voor de duivenliefhebbers die elders hun sport gaan bedrijven is het te hopen, dat ze mooie resultaten mogen behalen met hun duiven en kunnen blijven genieten van deze mooie sport.

Stad aan 't Haringvliet

VOOR EN DOOR STADTENAEREN!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT OP STAD!

🡢

Uitgelicht

Geslaagde scholieren

Al sinds 2007 gaat StadsWeb elk jaar langs bij de Stadtenaren die geslaagd zijn voor de middelbare school.

De geslaagde scholieren van dit jaar kunt u hier vinden.

STAD MEER DAN DROAG BRÔÔD