Eigenlijk heet het de mini-pupillen van S.N.S., de kinderen van 4,5 t/m 6 jaar, die op donderdagavond trainen van 18.15 – 19.00 uur.

Op een spelende manier leren de pupillen de beginselen van het voetbalspel.  Ze moeten er eerst aan wennen en plezier maken, tikkertje spelen met de bal, zodat ze ontdekken dat het leuk is om met een groep met de bal te spelen. Later komen pas de regels van het echte spel.  De trainers zijn Gert-Jan v.d. Welle,  Pieter van Zielst en Irene Dupree.

Op dit moment zijn er 7 kinderen lid, maar er kunnen er altijd nog bij komen. Mocht uw kind een keer willen mee trainen, dan is hij/zij van harte welkom.  Uw kind krijgt tijd om te wennen en hoeft niet meteen lid te worden. 

Er worden ook toernooitjes gehouden op de zaterdag. Hieraan doen alleen de pupillen van Goeree Overflakkee mee, dus men hoeft niet van het eiland af.

In de schoolvakanties wordt er niet getraind.

Verder kunnen de kleinsten ook meedoen met de jeugdactiviteiten van de vereniging, zoals het Sinterklaasfeest, het ‘Staver’- avondje en het tentenkamp.

Mocht uw kind interesse hebben om bij de pupillen te komen voetballen, kunt u altijd een keer komen kijken op de donderdagavond vanaf 18.15 uur. Op 12 november om 10.00 uur is er een thuiswedstrijd wat natuurlijk ook leuk is om te zien.

 

Stad aan 't Haringvliet

VOOR EN DOOR STADTENAEREN!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT OP STAD!

🡢

Uitgelicht

Geslaagde scholieren

Al sinds 2007 gaat StadsWeb elk jaar langs bij de Stadtenaren die geslaagd zijn voor de middelbare school.

De geslaagde scholieren van dit jaar kunt u hier vinden.

STAD MEER DAN DROAG BRÔÔD