StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Bij voldoende deelname gaan we in oktober 2016 in Stad van start met de cursus Tai Chi Tao. Deze Tai Chi Tao onderscheidt zich van de andere vormen van Tai Chi door het zachte karakter van de bewegingen en het feit dat het voor iedereen toegankelijk is.

De Tai Chi Tao lessen zijn er op gericht om de deelnemers te laten bewegen op een manier die zij zelf prettig vinden en die bij hen past, zonder zich te forceren. Toch is de doelstelling dat zoveel mogelijk spieren en gewrichten worden gebruikt evenwel op een rustige en ontspannen manier, zodat de beweeglijkheid van de deelnemers toeneemt en men zich beter kan en gaat bewegen.

Niet alleen de beweging staat echter centraal. Doordat men door de oefeningen tegelijkertijd zowel benen, voeten, handen en armen leert bewegen, wordt er ook een beroep gedaan op de hersenen en het concentratievermogen, waardoor ook dat verbetert. Tevens is er aandacht voor een goede ademhaling. Tai Chi Tao is al met al een oefenvorm, die goed is voor alle mensen, maar zeker ook voor diegenen die door één of andere beperking minder mobiel zijn of moeilijkheden hebben met hun evenwicht. Zelfs zittend zijn de oefeningen goed voor lichaam en geest.

Mocht u belangstelling hebben voor deze eerste vrijblijvende kosteloze proefles op dinsdagmiddag 13 september 2016 om 13.30 tot 14.30 uur in het Trefpunt, meldt u dan aan bij Willy en Durk Visser via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 485695.

Dinsdagmorgen 13 september 2016 zullen wij aanwezig zijn bij de koffieochtend waar wij u verder zullen informeren over "Wat is Tai Chi TAO?".
Graag tot 13 september 2016.