De enorme buitenpiste van Manege Oostmoer vormde zaterdag 18 juni 2016 het toneel voor springruiters uit de wijde omgeving. Zij troffen op hun parcours twee splinternieuwe sponsorhindernissen.

Ruiter over nieuw sponsorhindernis
Mylène Blokker uit Stad aan 't Haringvliet vliegt met haar haflinger William over een van de nieuwe sponsorhindernissen van Manege Oostmoer (foto: Myra Lugthart)

"Manege Oostmoer heeft sinds 2007 al vele sponsorhindernissen aangeschaft", vertelt Henk Kieviet jr. "Stuk voor stuk voortgekomen uit de prettige relatie die we met onze zakenpartners hebben. Alle sponsorcontracten worden voor de duur van vijf jaar afgesloten, dus inmiddels is er de mogelijkheid om de wat oudere hindernissen te vervangen. De firma Pluimers uit Wierden heeft ons nu twee prachtige aluminium hindernissen geleverd. Een namens Hoefsmederij F. de Vrieze, die zijn contract met ons graag hernieuwde. En een namens vastgoedondernemer Gerard van der Horst, die voor het eerst zijn bedrijfsnaam op een springhindernis liet plaatsen."

Tijdwaarnemingsset
"Gerard van der Horst was overigens zó enthousiast over het sponsorconcept, dat zijn bedrijf meteen ook een tijdwaarnemingsset heeft gesponsord! We zijn er heel erg blij mee", zegt Henk. "Natuurlijk, een stopwatch werkt ook, maar zo'n accurate vertoning van de verreden tijd is veel leuker voor deelnemers èn publiek; we kregen er na de wedstrijd goede reacties op! De volgende outdoor-springwedstrijd staat op het programma voor 1 oktober a.s., maar gezien de vele enthousiaste reacties plannen we tussendoor misschien nog wel een extra wedstrijd in. Springruiters: houd onze agenda in de gaten!" Voor alle uitslagen zie www.manegeoostmoer.nl.

Ruiter over nieuw sponsorhindernis
Elsa van Kempen-Melaard uit Stad aan 't Haringvliet springt met haar Czera over een van de nieuwe sponsorhindernissen van Manege Oostmoer (foto: Myra Lugthart)
Stad aan 't Haringvliet

VOOR EN DOOR STADTENAEREN!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT OP STAD!

🡢

Uitgelicht

Geslaagde scholieren

Al sinds 2007 gaat StadsWeb elk jaar langs bij de Stadtenaren die geslaagd zijn voor de middelbare school.

De geslaagde scholieren van dit jaar kunt u hier vinden.

STAD MEER DAN DROAG BRÔÔD