StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Op woensdag 16 maart 2016 hebben de peuters van de peuterspeelzaal “Peuterstad” meegedaan aan de introductie les van de nijntje Beweegdiploma 1 gymlessenserie bij gym juf Angela van Gymvereniging MH-SD in de gymzaal in Stad aan ’t Haringvliet.

Het was een leuke en plezierige beweeg les. De peuters leren bij nijntje gym in gemiddeld 20 goed onderbouwde lessen de basisvormen van bewegen en als beloning ontvangen ze tijdens het afsluitende diploma feestje het nijntje Beweegdiploma 1. Hierna kunnen ze verder gaan voor het nijntje Beweegdiploma 2.

Dankzij de subsidie vanuit het Sportimpuls project “GO Learns to Move” is voor de peuters van “Peuterstad” deelname aan de nijntje Beweegdiploma 1 gymlessenserie geheel gratis, voor de uitreiking van het Beweegdiploma wordt een kleine vergoeding gevraagd.
Aanmelden voor de gratis lessenserie kan door een mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Gymgroep

Als uw kindje (nog) niet op de peuterspeelzaal “Peuterstad” zit en u met uw kindje toch graag mee wilt doen met de nijntje gym dan kunt u uw kindje inschrijven als lid van gymvereniging MH-SD en hem/haar aanmelden voor de Ouder/Kind gymgroep op woensdag van 13:00 tot 14:00 uur in de gymzaal in Stad aan ’t Haringvliet. Dit kan via de knop “Inschrijven” op onze website of door een mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U betaalt dan de normale contributie voor een Junior lid.

Meer weten over het nijntje Beweegdiploma? Kijk op onze website www.mh-sd.nl en klik rechts op het nijntje Beweegdiploma icoon. Of kijk op www.beweegdiploma.nl.