StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Afgelopen zaterdag (17 oktober 2015) ging Goudswaardse Boys in Stad aan ’t Haringvliet op een pijnlijke manier onderuit tegen het plaatselijke SNS. Binnen 25 minuten keek de -mede door het ontbreken van enkele belangrijke steunpilaren- equipe van trainers Leo Tol en Nico Hoogwerf tegen een 3-0 achterstand aan. De Boys mochten nog niet mopperen dat in dit tijdsbestek slechts Robbin Arensman, Jaimy van Rumpt en Ries van de Boogert uit een groot aantal mogelijkheden doel troffen. Pas na een half uur werden de bezoekers gevaarlijk en was het meteen raak. Sven Belder werd door SNS-verdediger Xandro Ista onderuit gehaald en de bal belandde op de stip. Doelman Aaron Huizer gokte op de verkeerde, door Johan Bestebreur uitgekozen hoek: 3-1. In de resterende minuten tot de rust waren er aan beide zijden mogelijkheden, maar het bleef 3-1.

Na de thee spartelden de Boys nog wel tegen en kregen invaller Raymond van Soest en Joeri Heistek mogelijkheden om de achterstand te verkleinen, maar doelman Aaron Huizer liet zich niet meer passeren. Toen in de 75ste minuut Robbin Arensman Goudswaardse Boys keeper Bryan Huijzers voor de vierde maal klopte was het over en uit: 4-1.