Zaterdag 10 oktober 2015 was er een Prima Vista wedstrijd georganiseerd door G.V. Olympia Dirksland en Kwiek Melissant in sporthal de Gooije. Prima Vista betekent “op het eerste gezicht”. Dit houdt in dat er een turnoefening 2x wordt voorgedaan, waarna deze zo goed mogelijk moet worden nagedaan.
Er deden maar liefst 8 gymverenigingen mee: Olympia, Kwiek, MH-SD, Sparta, SSS, de Kriekel, ONA en OKK. De ochtend bestond uit 3 ronden.

Janneke, Joleen, Amanda en Juf Angela
Janneke, Joleen, Amanda en Juf Angela

Elke leeftijdscategorie had zijn eigen ronde en de jongste deelnemers begonnen als eerste.
Elke ronde had een oefening op de lange mat, de ringen en een sprong. De meisjes hadden daarbij nog een oefening op de evenwichtsbalk en de jongens een oefening aan de rekstok. Complimenten aan de organisatie voor de goed geregelde wedstrijd. Bij elke ronde was er volop publiek, waardoor er een hele fijne sfeer hing in de sporthal. Iedereen deed zijn uiterste best om de oefeningen zo goed mogelijk na te doen.

Na afloop van de wedstrijd kreeg iedereen als aandenken een vaantje.
Gymvereniging MH-SD is trots op alle meisjes en jongens die mee hebben gedaan en dat in elke ronde iemand van MH-SD een medaille heeft gewonnen:
Ronde 1: Amanda van Seters 2de plaats, Ronde 2: Janneke Bergen 2de plaats en in Ronde 3: Joleen van der Stoep 3de plaats.
Bij de eerstvolgende gymles bij juf Angela kwamen de meisjes trots hun medaille laten zien, zie foto.

Ook een keertje mee gymmen? Dat kan zowel in de gymzaal van Stad aan ‘t Haringvliet als in de Staver in Middelharnis, kijk voor meer informatie op www.mh-sd.nl.

Stad aan 't Haringvliet

VOOR EN DOOR STADTENAEREN!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT OP STAD!

🡢

Uitgelicht

Geslaagde scholieren

Al sinds 2007 gaat StadsWeb elk jaar langs bij de Stadtenaren die geslaagd zijn voor de middelbare school.

De geslaagde scholieren van dit jaar kunt u hier vinden.

STAD MEER DAN DROAG BRÔÔD