Altijd al lekker willen sporten en in conditie willen blijven? Dan heeft MH-SD de ideale sportgelegenheid! Op maandagavond van 20:30 uur tot 22:00 uur traint de heren conditiegroep in recreatiecentrum “De Staver”.

De training begint met 30 minuten kracht en conditietraining. Vervolgens 30 minuten op de heren turntoestellen en de training wordt afgesloten met een balspel zoals: voetbal, volleybal enz. Door de variatie van deze drie les onderdelen is elke les anders en vindt iedereen een passende oefening. De leeftijd in deze groep varieert van 24 t/m 62 jaar. De trainingen worden op uw eigen niveau aangepast, dus iedereen kan meedoen.
In de eerste 2 lesonderdelen zijn er individuele oefeningen met een roulatiesysteem. Het laatste half uurtje doet iedereen fanatiek mee met een balsport, wat goed is voor de teambuilding. Het sociale aspect van de training maakt deze les een aangenaam tijdverdrijf. De heren conditietraining is niet alleen goed voor uw uithoudingsvermogen, maar ook zeker voor uw lichamelijke fitheid. Zo had er een deelnemer van deze groep regelmatig last van zijn rug. Sinds hij mee traint, heeft hij geen last meer en voelt hij zich duidelijk fitter.

Wilt u een keer komen kijken of een proefles volgen, dan is dit altijd mogelijk. De eerste les is gratis. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u bellen met 0641945422 of kijk op onze website www.mh-sd.nl.

Stad aan 't Haringvliet

VOOR EN DOOR STADTENAEREN!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT OP STAD!

🡢

Uitgelicht

Geslaagde scholieren

Al sinds 2007 gaat StadsWeb elk jaar langs bij de Stadtenaren die geslaagd zijn voor de middelbare school.

De geslaagde scholieren van dit jaar kunt u hier vinden.

STAD MEER DAN DROAG BRÔÔD