StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Op zaterdag 21 maart 2015 organiseerde Gymvereniging MH-SD in het kader van de NL Doet actie van het Oranjefonds het SponsorGYM 2015 evenement in recreatiecentrum de Staver. Tijdens dit jaarlijks terugkerend evenement wordt geld ingezameld voor het goede doel (Kika en NSGK) en de aanschaf van nieuwe toestellen en materialen. Deze keer hoopte de gymvereniging voldoende geld in te zamelen voor de vervulling van een lang gekoesterde wens, namelijk de aankoop van een AirTrack Pro 2 lucht geveerde tumblingbaan.

Gymmen en Free-Runnen
Leden van gym-, turn- en free-run-groepen in Sommelsdijk en Stad aan ’t Haringvliet hebben zich volenthousiast ingezet. De hele sporthal van de Staver was gevuld met gym- en turntoestellen zoals evenwichtsbalk, grote en kleine trampoline, lange mat, brug, ringen enz.
Dit jaar was er in één zaaldeel voor het eerst ook een Free-Running parcours opgezet met o.a. enkele speciaal voor het Free-Runnen ontwikkelde mobiele obstakels genaamd “Cubes”. Deze “Cubes” kunnen zowel in de sporthal als buiten tijdens demonstraties gebruikt worden. De deelnemers probeerden binnen twee sessies van 15 minuten zoveel mogelijk rondjes te gymmen of free-runnen op 2 van de 3 verschillende parcours die waren opgezet. In de pauze kregen de deelnemers een verfrissende beker limonade en wat lekkers voor de energie.

Hoofddoel bereikt
Nadat iedereen een SponsorGYM diploma had ontvangen met daarop het aantal behaalde rondjes bleek het hoofddoel voor dit jaar bereikt te zijn en met gepaste trots poseerden de aanwezige leden en vrijwilligers op de gloednieuwe AirTrack. De AirTrack is eenvoudig op te zetten en kan in alle gym-, turn- en free-run-lessen gebruikt gaan worden. Daarmee is het een zeer welkome aanvulling op de toestellen en materialen die wij gebruiken tijdens de lessen.
We willen dan ook onze sportieve leden, de vrijwilligers, leiding en bestuursleden, maar vooral onze sponsoren bedanken voor deze geslaagde SponsorGYM 2015!

Gratis proefles
Ben je benieuwd naar de AirTrack en wil je er zelf eens op springen en rollen kom dan gratis een proefles meedoen bij Gymvereniging MH-SD. Op onze website www.mh-sd.nl vindt je onder de knop “Lestijden” in het menu “Lidmaatschap” meer informatie over ons sport aanbod en de lestijden en sportlocaties. Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 0641945422 om een proefles aan te vragen. Tot ziens bij Gymvereniging MH-SD!


groepsfoto SponsorGYM