Zaterdag 7 maart 2015 is er bij Manege Oostmoer Pas de Deux, de jaarlijkse muzikale verkleedpartij te paard. Overal op de manege zie je al deelnemers die heel geheimzinnig hun optreden aan het voorbereiden zijn – iedereen wil zo verrassend mogelijk voor de dag komen!

Deelnemers Pas de Deux 2014
Zaterdag 7 maart 2015 om 17.00 uur Pas de Deux bij Manege Oostmoer. Op de foto deelnemers aan de Pas de Deux van 2014. (Foto: Myra Lugthart)

Bij een ‘Pas de Deux’ is het de bedoeling dat ruiters en amazones in teams van twee personen een proef op muziek rijden. Ieder team kiest een eigen thema en doet z’n best om zich zo origineel mogelijk te verkleden. Ook de pony’s en paarden worden voor de gelegenheid uitgebreid versierd. In het bijna achtendertigjarige bestaan van Manege Oostmoer zijn er al heel wat acts voorbij gekomen – spectaculaire of ontroerende of ronduit hilarische optredens. Toch slagen de deelnemers er elk jaar weer in om met prachtige nieuwe creaties voor de dag te komen. Niet alleen de deelnemers, maar ook hun supporters en overige belangstellenden zullen gegarandeerd een leuke avond hebben! De Pas de Deux start om 17.00 uur en de toegang is gratis. Aanmelden kan nog tot 28 februari 2015 - zie www.manegeoostmoer.nl.

Deelnemers Pas de Deux 2014
Manege Oostmoer Pas de Deux 2014 - Erwin Struik met zijn nichtje Annelien Hokke (Foto: Myra Lugthart)
Deelnemers Pas de Deux 2014
Manege Oostmoer Pas de Deux 2014 - Michelle Vogelaar-Pollemans (l.) en Sandra Alblas-van Balen (Foto: Myra Lugthart)
Deelnemers Pas de Deux 2014
Manege Oostmoer Pas de Deux 2014 - op de voorgrond Nikita de Witte-Schaap (Foto: Myra Lugthart)
Stad aan 't Haringvliet

VOOR EN DOOR STADTENAEREN!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT OP STAD!

🡢

Uitgelicht

Geslaagde scholieren

Al sinds 2007 gaat StadsWeb elk jaar langs bij de Stadtenaren die geslaagd zijn voor de middelbare school.

De geslaagde scholieren van dit jaar kunt u hier vinden.

STAD MEER DAN DROAG BRÔÔD