StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Ruiters en koetsiers kunnen op zaterdag 6 september 2014 weer met hun eigen paard of pony gaan genieten van het Flakkeese landschap: zij worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan een puzzelrit voor het goede doel!

Puzzelrit
Manege Oostmoer organiseert op zaterdag 6 september 2014 een puzzelrit (met open inschrijving) voor het goede doel: Brooke Hospital for Animals. Thema van de puzzelrit is dit jaar 'Wie wordt de Einstein van Manege Oostmoer?'. Op de foto deelnemers aan een vorige puzzelrit, Mylène Blokker (l.) en Colinda Strijdhorst. (Foto: Myra Lugthart)

“We starten en finishen bij de Stadse FNRS-vijfsterrenmanege, Manege Oostmoer. Waarheen de rit de deelnemers zal voeren? Dat is nog een verrassing – het traject moet al puzzelend gevonden worden”, zo vertelt Wil Teunissen, mede-organisator van de puzzelrit. “Wel kunnen we alvast verklappen dat de rit ongeveer 22 km lang is en dat ruiters erop moeten rekenen dat ze ongeveer drie uur onderweg zijn. Aanspanningen zullen iets sneller terug zijn op het manegeterrein. We hebben voor onderweg weer allerlei vragen en spelelementen bedacht, met als thema 'Wie wordt de Einstein van Manege Oostmoer?'. Deelnemers zullen dit jaar veel gebruik moeten maken van hun smartphone en/of hulplijnen thuis, want er zal flink gegoogled moeten worden! Wat de puzzelrit altijd extra leuk maakt, is dat we met z’n allen – samen met al onze gezonde pony’s en paarden – spelenderwijs geld ophalen voor werkpaarden en -ezels die wel wat hulp kunnen gebruiken; de opbrengst van onze puzzelrit gaat weer naar Brooke Hospital for Animals!”.

Geïnteresseerd in deelname? Stuur uiterlijk 24 augustus 2014 een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..