StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Op maandag 6 januari 2014 is Gymvereniging MH-SD gestart met een Free-Running lesgroep in hal 1 van de Staver. De les is van 19:30 tot 20:30 uur. De lessen zijn toegankelijk voor jong en oud, maar de minimum leeftijd is 9 jaar. Contributie is € 11,00 per maand voor deelnemers tot 16 jaar en € 12,50 per maand voor deelnemers van 16 jaar en ouder.

Free-Running is een uitdagende en leuke sport waarin het hoofddoel is om tijdens het rennen allerlei obstakels te overwinnen. Denk bijvoorbeeld aan hekjes, muurtjes, trappen en stangen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van diverse technieken zoals Springen (Precision Jumps, Vaults), Rollen (Parkour Rolls), Salto's (Flips, Backflips and Sideflips), en Klimmen (Wall Climbing). Het mooie van Free-Running is dat de deelnemers de in de zaal geleerde technieken zelfstandig buiten kunnen oefenen. Daar ligt ook de oorsprong van deze energieke sport: ga zo snel mogelijk van punt A naar punt B in een stad/dorp en probeer daarbij een rechte lijn te volgen en de obstakels die je onderweg tegenkomt te overwinnen, natuurlijk zonder daarbij verboden of privé terreinen te betreden.

Wil jij ook kennismaken met deze nieuwe stoere sport in Sommelsdijk? Kom dan op maandag om 19:15 uur naar hal 1 van de Staver en doe gratis en vrijblijvend 1 proefles mee! Aanmelden voor deze lesgroep kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van “Free-Running Sommelsdijk”, of via de knop “Inschrijven” op www.mh-sd.nl.
Voor vragen/meer informatie kun je bellen met 0641945422.