StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Met ingang van het nieuwe sportseizoen 2013/2014 start Gymvereniging MH-SD met FreeRunning/Parkour lessen in de gymzaal in Stad aan 't Haringvliet.

poster

FreeRunning is een uitdagende en leuke sport waarbij het hoofddoel is om tijdens het rennen allerlei obstakels te overwinnen. Denk bijvoorbeeld aan hekjes, muurtjes, trappen en stangen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van diverse technieken zoals Springen (Precision Jumps, Vaults), Rollen (Parkour Rolls), Salto's (Flips, Backflips and Sideflips) en Klimmen (Wall Climbing).

Het mooie van FreeRunning is dat de deelnemers de in de zaal geleerde technieken zelfstandig buiten kunnen oefenen. Daar ligt ook de oorsprong van deze energieke sport: ga zo snel mogelijk van punt A naar punt B in een stad/dorp en probeer daarbij een rechte lijn te volgen en de obstakels die je onderweg tegenkomt te overwinnen, natuurlijk zonder daarbij verboden of privé terreinen te betreden. De lessen zijn toegankelijk voor jong en oud, maar de minimum leeftijd is 7 jaar.

Wil jij ook kennismaken met deze nieuwe stoere sport op Goeree-Overflakkee? Kom dan vrijdag 6 september 2013 om 18:00 uur naar de gymzaal in Stad aan 't Haringvliet en doe gratis en vrijblijvend 1 of 2 proeflessen mee! Aanmelden voor deze lesgroep kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van “FreeRunning Stad”, of via de knop “Inschrijven” op www.mh-sd.nl

Bij voldoende belangstelling kan er ook een FreeRunning groep in Sommelsdijk gestart worden. Stuur in dat geval een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. “Interesse FreeRunning Sommelsdijk”
Voor vragen/meer informatie kun je bellen met 0641945422.