StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Zaterdag 6 april 2013 is er bij Manege Oostmoer Pas de Deux, de jaarlijkse muzikale verkleedpartij te paard. Overal op de manege zie je al deelnemers die heel geheimzinnig hun optreden aan het voorbereiden zijn – iedereen wil zo verrassend mogelijk voor de dag komen!

Ruiter en amazones verkleed
Zaterdag 6 april 2013 om 17.00 uur Pas de Deux bij Manege Oostmoer. Op de foto deelnemers aan de Pas de Deux van 2012, de fanfare-act van Vanity Monnee uit Barendrecht (staand, links) en Stadtenaar Erwin Struik en zittend hun hilarische dansmariekes: v.l.n.r. Miranda Smaal (Sint Philipsland), Anita de Berg (Dirksland) en Monica van Dam (Sommelsdijk). Deze groep heeft door laten schemeren er op 6 april wederom een spektakel van te zullen maken! (foto: Jacoline Spiessens)

Bij een ‘Pas de Deux’ is het de bedoeling dat ruiters en amazones in teams van twee personen een proef op muziek rijden. Ieder team kiest een eigen thema en doet z’n best om zich zo origineel mogelijk te verkleden. Ook de pony’s en paarden worden voor de gelegenheid uitgebreid versierd. In het bijna vijfendertigjarig bestaan van Manege Oostmoer zijn er al heel veel acts voorbij gekomen – spectaculaire of ontroerende of ronduit hilarische optredens. Toch slagen de deelnemers er elk jaar weer in om met prachtige nieuwe creaties voor de dag te komen. Niet alleen de deelnemers, maar ook hun supporters en overige belangstellenden zullen gegarandeerd een leuke avond hebben! De Pas de Deux start om 17.00 uur en de toegang is gratis.