StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Springruiters uit de regio hebben zich alweer in groten getale aangemeld voor het traditionele Kerstspringconcours bij Manege Oostmoer, aanstaande woensdag 26 december 2012. Want wie eenmaal heeft meegedaan aan zo’n sfeervolle kerstspringwedstrijd, die wil wéér verzekerd zijn van een startplaats!

Oostmoer in kerstsfeer
Op Tweede Kerstdag is er vanaf 14.00 uur het traditionele Kerstspringconcours bij Manege Oostmoer. Iedereen is van harte welkom! (foto: Myra Lugthart)

Deze 34e editie van het springconcours belooft weer een mooi schouwspel te gaan bieden. De grote binnenmanege van Manege Oostmoer wordt – zoals elk jaar – voor de gelegenheid aangekleed met enorme aantallen kerstbomen en andere kerstdecoraties. Het ruikt dan heerlijk, het ziet er allemaal geweldig mooi uit en er komt een passend muziekje uit de luidsprekers. Voor de pony’s, paarden en hun berijders is het een feest om zo’n parcours in kerstsfeer te rijden. Niet alleen de deelnemers zullen genieten, ook het publiek zal plezier beleven aan deze bijzondere wedstrijd. Supporters en overige belangstellenden kunnen de wedstrijd volgen vanuit de gezellige foyers (met ruim gesorteerde keuken!) van Manege Oostmoer. Iedereen is van harte welkom!

Het Kerstspringconcours wordt gehouden op Tweede Kerstdag, woensdag 26 december 2012 vanaf 14.00 uur. Springruiters die zich nog willen aanmelden, kunnen contact opnemen via telefoonnummer 0187-611242 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..