StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Je bent begaan met paarden en pony’s, hebt schoolvakantie en er is een berg aan rommelmarktspulletjes te verkopen... Vijf Oostmoermeiden hebben hun schoolvakantie besteed aan het goede doel: spullen verkopen voor Brooke Hospital for Animals, en bijna € 300,= aan de stichting kunnen overmaken!

Oostmoerse meiden
Een groot deel van de schoolvakantie hebben deze Oostmoermeiden besteed aan geld ophalen voor Brooke Hospital! Staand v.l.n.r. Susan de Berg, Loraine Lodder en Emma de Berg. Vooraan Saskia Möhrke (l.) en Nienke Waaijer. (foto: Myra Lugthart)

Emma, Loraine, Nienke, Saskia en Susan zijn allemaal enthousiaste klanten van de Stadse vijfsterren FNRS-manege Oostmoer. Ze hebben er hun pony’s in pension staan en doen mee aan de manegelessen en –wedstrijden. De dames ervaren op de Stadse manege dat paarden en pony’s daar een heel goed leven hebben. Maar ze weten ook dat het er elders in de wereld heel anders kan uitzien voor paarden en pony’s.

De meiden zijn allemaal donateur van Brooke Hospital for Animals, een stichting die ze een warm hart toedragen. “Met maar een paar euro’s kan Brooke Hospital al heel veel doen voor werkpaarden en –ezels in ontwikkelingslanden”, zo weten Loraine en haar vriendinnen. “We weten er allemaal best veel van, van wat Brooke Hospital kan doen. Van hun website hebben we al werkstukken gedownload, en er informatie voor ’n spreekbeurt vanaf gehaald. Het is echt een goed gevoel, om geld op te halen voor Brooke Hospital en te weten dat je daarmee zoveel paarden, pony’s en ezels helpt! We weten dat elke euro goed besteed wordt en we zijn blij dat we weer een bijdrage hebben kunnen leveren. We zijn met z’n allen alweer bezig om nieuwe akties voor Brooke Hospital te verzinnen,” vertelt Loraine. Voor meer informatie over Brooke Hospital zie www.brooke.nl.