StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Kyokushin Karate vereniging Budokai Senshi bestaan nu al enkele jaren. In deze jaren hebben zij zeker niet stil gezeten. Zo hebben zij in vrij korte tijd veel sportief goede prestaties afgeleverd; van nationale tot internationale titels, het behalen van diverse examens tot het inzetten voor goede doelen. In de tussentijd is uiteraard het niveau van de leden verbeterd en nu zelfs tot het niveau dat zich ook nieuwe instructeurs zijn gaan ontwikkelen.

Vanuit deze ontwikkelingen zijn zij vervolgens doorgegaan met de uitbreiding van de vereniging zoals ze deze nu kennen. Vanuit deze mogelijkheden hebben zij een nieuwe vestiging geopend in Stad aan 't Haringvliet. Op deze avond hebben zij trainingen voor zowel Jeugd als senioren en zal er door deling veel persoonlijke aandacht zijn voor de leden. Allereerst is er de jeugdles van 18:30 uur tot 19:30 uur die zich o.l.v Sempai Martijn Bom, Joost van’t Veld en Conny van Roosmalen specialiseert voor het onderdeel Kumite (vechtvormen) voor de jeugdleden. Door deling op leeftijd en niveau kan de jeugd hier begeleidt worden op hun eigen niveau en gericht op hun eigen doelen die ze willen bereiken in het karate, van wedstrijdvechten tot recreatief sporten.
Na de jeugd is het de beurt aan de senioren die in de basistraining van 19:45 uur tot 20:45 uur o.l.v Sempai Jacques sr en Sempai Martijn Bom weer de nodige handvatten krijgen toegereikt in het Kyokushin. Deze les is een allesomvattende les waarin zowel stijlvormen als vechtvormen voorkomen. Beide heren hebben al de nodige ervaring in het Kyokushin in zowel coachen als deelname aan wedstrijden en kunnen met hun ervaring veel mensen ondersteunen in deze vorm van karate.
Heeft u interesse in het Kyokushin Karate kom dan gerust eens binnen lopen aan de gymzaal van de kolff van Oosterwijkstraat te Stad aan 't Haringvliet. Voor meer info over de overige lesuren/dagen kunt u kijken op www.budokai-senshi.nl en/of contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. de eerste 3 proeflessen zijn uiteraard gratis!