StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

De hindernissencollectie van Manege Oostmoer is onlangs uitgebreid met twee fonkelnieuwe sponsorhindernissen. De Stadse vijfsterrenmanege heeft al jarenlang goede zakelijke betrekkingen met de nieuwe sponsors: Renault Koese Sommelsdijk en WEA Accountants & Adviseurs Middelharnis.

sponsorhindernissen, Karel Hamelink, Hans Koese en Henk en Adrie Kieviet
Manege Oostmoer heeft twee nieuwe sponsorhindernissen! Namens WEA Accountants & Adviseurs was Karel Hamelink (staand, links) naar de Stadse manege gekomen om de reclame-uiting op de oxer te bewonderen en namens Renault Koese was dat Hans Koese (staand, rechts). Op de voorgrond de beide eigenaren van Manege Oostmoer, Henk (l.) en Adrie Kieviet. (foto: Wim van Vossen Fotografie)

“In 2007 zijn we begonnen met het sponsorconcept”, vertelt Henk Kieviet (mede-eigenaar Manege Oostmoer). “We sloten toen met een aantal goede zakenrelaties vijfjarige sponsorcontracten af. De bedrijven kregen een hindernis met daarop bedrijfsnaam en -logo en alles vanzelfsprekend in de juiste bedrijfskleuren. Mijn broer Adrie (mede-eigenaar Manege Oostmoer) bouwt de springparcoursen en hij heeft er zorg voor gedragen dat elke sponsor prominent in beeld kwam te staan tijdens de wedstrijden. Inmiddels zijn we vijf jaar verder en is er ruimte gekomen voor nieuwe contracten.”

“Met zowel Renault Koese als WEA Accountants & Adviseurs hadden we het in de loop der jaren al vaker gehad over de sponsorhindernissen”, vervolgt Henk. “Onze drie bedrijven waren het erover eens: zo’n reclamehindernis is een prima manier om de goede zakelijke verstandhouding te benadrukken! Manege Oostmoer heeft voor beide bedrijven een prachtige hindernis – toevallig voor allebei een zogenaamde ‘oxer’ – laten maken. De eerstvolgende gelegenheid waarbij dit mooie nieuwe materiaal te bewonderen zal zijn, is tijdens de springwedstrijd van 15 september a.s.. Zo’n evenement is overigens niet alleen voor ‘paardenvolk’ toegankelijk hoor – iedereen die het leuk vindt om langs te komen, is van harte uitgenodigd in onze foyers en op het terras. En Adrie zal er uiteraard voor zorgen dat het publiek een mooi zicht heeft op de nieuwste aanwinsten, de oxers van Renault Koese en WEA Accountants & Adviseurs!”