StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Met ingang van dit voorjaar wil Gymvereniging MH-SD weer gymlessen gaan verzorgen in de gymzaal aan de Kolff van Oosterwijkstraat 1 in Stad aan ‘t Haringvliet.

Kinderen aan het gymen

Het betreft in eerste instantie alleen recreatiegymlessen voor de volgende doelgroepen:

  • Peuters/Kleuters 3 t/m 6 jaar
  • Jongens/Meisjes 7 t/m 10 jaar

Wij willen uiteraard eerst inventariseren of er voldoende behoefte is aan deze gymlessen. Per lesgroep zijn minimaal 8 leden vereist om met de les(sen) te kunnen starten.
Bij voldoende belangstelling zal in overleg met de verhuurder van de gymzaal bekeken worden op welke dag en tijdstip de les zou kunnen plaatsvinden. Wij richten ons daarbij op de donderdag of de vrijdag i.v.m. beschikbaarheid van onze gecertificeerde leiding en houden vanzelfsprekend rekening met de schooltijden.

Indien u uw kind gymles bij ons wil laten volgen, wilt u dat dan a.u.b. vóór 18 februari 2012 kenbaar maken d.m.v. een bericht aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van “Interesse in gymles Stad” en de naam en leeftijd van uw kind. U kunt ook een brief voorzien van deze informatie en uw naam/adres gegevens sturen aan onderstaand adres:

Ledenadministratie Gymvereniging MH-SD, Bouwdijk 24, 3248 LA Melissant

Meer informatie over onze gymvereniging en de lessen die wij reeds verzorgen kunt u vinden op onze website: www.mh-sd.nl of door te telefoneren met 0187-483122.

Kinderen aan het gymen