StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Van 31 augustus tot en met 2 november 2011 volgden in totaal 10 jeugdtrainers op sportcomplex D’n Berg met succes de KNVB-cursus pupillentrainer.

Filomar Starrenburg en Martin van Eijkeren (beiden DBGC), Rick Buitenhuis (Nieuwenhoorn) en Gerard Meeusen, Stefan Smit, Kiley Schuurman, Bryan Huizer, Anton Lokker, Petra van Asperen en Annemarie Maliepaard (allen SNS). Ook Monique Doornheim van SNS heeft de cursus met succes gevolgd.

De cursus werd gegeven door Richard Verhoeven. Richard is trainer van de selectie van Goudswaardse Boys en freelance docent bij de KNVB.

Voor de cursisten betekende de cursus pupillentrainer een intensief traject naast hun baan, sociaal leven en reguliere voetbaltaken. Respect voor de wijze waarop zij hier de afgelopen maanden invulling aan hebben gegeven.

Voetbalvereniging SNS hoopt dat de cursisten de tijdens de cursus opgedane ervaringen de komende jaren op de jeugd van hun verenigingen zullen overbrengen, dankt Richard voor de leuke en prettige wijze waarop hij de cursisten de liefde en het enthousiasme voor het trainersvak heeft overgebracht en feliciteert alle cursisten van harte met behalen van het diploma pupillentrainer!