StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Geachte inwoners van Stad aan ‘t Haringvliet,

Via deze brief willen wij u enthousiast maken voor een grootscheepse sponsoractie. Ons fietsteam gaat de Alpe D’Huez beklimmen en wel op 7 juni 2012. Het team wil een sponsorbedrag bij elkaar fietsen, geheel voor de stichting KIKA. We starten een pepernotenactie waarbij de opbrengst gaat naar de sponsoring van het fietsteam en dus naar KIKA. U kunt blikken met pepernoten bestellen via de daarvoor bestemde formulieren. De leerlingen van Obs. De Molenvliet zullen mogelijk bij u langs de deur komen om de blikken te verkopen. U kunt binnenkort ook een donatie doen in de daarvoor bestemde collectebussen. Meer informatie hierover volgt nog.

Logo Alpe d'HuZes

In de strijd tegen kanker ervaren zowel patiënten als hun dierbaren een groot gevoel van onmacht. Kanker is alomtegenwoordig. Ertegen vechten lijkt zinloos. Eén op de drie Nederlanders krijgt kanker. Iedereen maakt van dichtbij mee hoe levens drastisch beïnvloed en verwoest worden.

Alpe d'HuZes is opgericht met als doel de onmacht die door kanker ontstaat, om te zetten in kracht. Dit doen we door met zoveel mogelijk mensen steeds weer de grenzen van het mogelijke te verleggen. Alpe d'HuZes is gegrondvest op de absolute overtuiging dat je de grootst mogelijke voldoening bereikt als je je met hart en ziel inzet voor een ander.

Ter nagedachtenis aan de mensen die te vroeg aan kanker zijn overleden, ter inspiratie van de mensen die aan het strijden zijn. Onder het motto "Opgeven is geen optie" accepteren we geen beperkingen in wat we kunnen en zullen bereiken.

Wij hopen op uw steun, Walter van der Welle en Nicole Brocken