StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Zaterdag 19 maart 2011 is er bij Manege Oostmoer de jaarlijkse Pas de Deux. Als we af mogen gaan op de signalen die in de wandelgangen en kantine van de manege opgevangen worden, belooft het weer een boeiend schouwspel te worden!

Gerrie de Waal op Rody (l.) en Nelleke Dijkgraaf op Neron
Zaterdag 19 maart 2011 om 17.00 uur Pas de Deux bij Manege Oostmoer. ‘Nijntjes’ Gerrie de Waal op Rody (l.) en Nelleke Dijkgraaf op Neron waren deelnemers aan een eerdere editie van de Pas de Deux. (foto: Myra Lugthart)

Bij een ‘Pas de Deux’ is het de bedoeling dat ruiters en amazones in teams van twee personen een proef op muziek rijden. Ieder team kiest een eigen thema en doet z’n best om zich zo origineel mogelijk te verkleden. Ook de pony’s en paarden worden voor de gelegenheid uitgebreid versierd. In het ruim dertigjarig bestaan van Manege Oostmoer zijn er al heel veel uiterst verrassende acts voorbij gekomen. Toch slagen de deelnemers er elk jaar weer in om met prachtige nieuwe creaties voor de dag te komen. Supporters en overige belangstellenden zullen gegarandeerd een leuke avond hebben! De Pas de Deux start om 17.00 uur en de toegang is gratis.