StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Opbrengst voor Brooke Hospital for Animals

De recente opening van Ruiter- en menroute Watergat-Vogelnest en De Vliegers vormt voor Manege Oostmoer een mooie aanleiding om weer eens een puzzelrit te organiseren. Onder het motto “Ontdek de ruiter- en menpaden tijdens een reis om de wereld in ‘80’ vragen” worden ruiters en koetsiers van harte uitgenodigd om deel te nemen aan een ludieke puzzelrit voor het goede doel, op zaterdag 4 september 2010.

Drie ruiters doen de puzzelrit
Manege Oostmoer organiseert op zaterdag 4 september 2010 een puzzelrit (met open inschrijving) voor het goede doel: Brooke Hospital for Animals. Thema van de puzzelrit is “Ontdek de ruiter- en menpaden tijdens een reis om de wereld in ‘80’ vragen”. Deze Manege Oostmoer-amazones verkenden al een groot gedeelte van Ruiter- en Menroute Watergat-Vogelnest en De Vliegers – v.l.n.r. Maureen Schraepler op Aaron, Kelly Kerklaan op Alwin en Rowena Koster op Grande Dame. (Foto: Myra Lugthart)

“In alle voorgaande jaren moest de route van de rit al puzzelend gevonden worden. Met de titel van dit jaar zullen deelnemers begrijpen dat de route op zich wel duidelijk is”, zo vertelt Wil Teunissen, mede-organisator van de puzzelrit, ofwel ontdekkingstocht. “Waarschijnlijk heeft een aantal deelnemers de route Watergat-Vogelnest en De Vliegers al eens helemaal verkend. Maar er zijn vast veel koetsiers, ruiters en amazones die nog niet hebben ervaren hoe mooi, leuk en veilig de nieuwe route is. Als ze inschrijven voor onze puzzelrit/ ontdekkingstocht zullen ze daar op ludieke wijze achter komen! We hebben uiteraard vragen en spelelementen bedacht, met hier en daar nog een verrassinkje. We vinden het erg leuk om op deze manier de ruiter- en menroute onder de aandacht te brengen van koetsiers en ruiters, vooral omdat we tegelijkertijd met al die gezonde pony’s en paarden spelenderwijs geld ophalen voor werkpaarden en -ezels die wel wat hulp kunnen gebruiken; de opbrengst van onze puzzelrit gaat immers naar Brooke Hospital for Animals.” Geïnteresseerd in deelname? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..