StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb
Drie leden van gymvereniging MH-SD, waaronder Denise van der Put uit Stad, zijn woensdag 27 januari 2010 in de prijzen gevallen. Zij hebben van september tot november meegedaan met de Grote Clubactie en hebben de meeste loten verkocht.

Persbericht MH-SD

Drie leden van gymvereniging MH-SD zijn woensdag 27 januari 2010 in de prijzen gevallen. Zij hebben van september tot november meegedaan met de Grote Clubactie en hebben de meeste loten verkocht.

Esmee Zuiddijk uit Sommelsdijk won de 1e prijs (waardebon voor een nieuw gympakje) door maar liefst 50 loten te verkopen. Denise van der Put uit Stad aan 't Haringvliet won de 2e prijs (waardebon voor nieuwe turnschoentjes) door 35 loten te verkopen. Xander Moerkerke uit Middelharnis won de 3e prijs (stripboek) door 30 loten te verkopen.

Er zijn in totaal ruim 750 loten verkocht. Het bestuur wil alle lotenverkopers, maar zeker ook alle lotenkopers hartelijk bedanken voor hun steun aan de vereniging. De opbrengst van de lotenverkoop is inmiddels al besteed aan een nieuwe verende baan, waarop weer naar hartenlust gesprongen kan worden. Meer informatie kunt u vinden op www.mhsd.nl.