StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb
Dinsdagavond, 10 november 2009, speelde Flakkee United alweer hun achtste wedstrijd van het seizoen. Ditmaal vertrokken onze Flakkeese dartspelers op volle oorlogssterkte naar Papendrecht, om daar te strijden tegen Tijdloos 66.

Door John Lokken

Dinsdagavond, 10 november 2009, speelde Flakkee United alweer hun achtste wedstrijd van het seizoen. Ditmaal vertrokken onze Flakkeese dartspelers op volle oorlogssterkte naar Papendrecht, om daar te strijden tegen Tijdloos 66.
We kwamen terecht in een gezellige en drukke lokatie, Tapperij Tijdloos.

Dat de Flakkee United spelers in vorm waren, zagen we uiteindelijk aan het einde van de avond toen er 8-1 op scorebord stond, voor onze Flakkeese jongens. Alleen Jan Hokke en Corné Groeneveld verloren een punt in hun eerste koppelwedstrijd. Deze overwinning betekent overigens dat Flakkee United nu tweede staat met slechts een minimale achterstand van vier punten op concurrent The Greyhounds uit Heerjansdam. Wel moet er vermeld worden dat Flakkee United een wedstrijd minder gespeeld heeft.

Vrijdag 20 november 2009 zal Flakkee United weer in aktie komen, maar dan zullen ze een wedstrijd spelen voor de Rijnmond Cup (Bekertoernooi). Ze zullen bij de laatste 128 teams uitkomen tegen Griffioen 1 uit Dordrecht. Dit zal de eerste echte krachtproef worden voor de Flakkeese darters, dit omdat deze tegenstander speelt in de Eredivisie van de Rijnmond Darts. Deze wedstrijd zal om 20.00 uur gespeeld worden in de Stadsherberg te Dordrecht.

De eerstvolgende competitiewedstrijd van Flakkee United is op dinsdag 24 november in de FIOS kantine te Achthuizen. Er zal dan gespeeld worden tegen dartteam Bagger uit Dordrecht. Ook hier is de aanvang om 20.00 uur. We hopen u allen te kunnen verwelkomen op deze avonden.

Statistieken Tijdloos 66 vs. Flakkee United
Singles
1. Dick van Riemsdijk - Jan Hokke = 0-3
2. Ronald Hehewerth - John Lokken = 0-3
3. Sjaak Veth - Martin Jongejan = 0-3
4. Arjan Versluis - Roy Moerenhout = 0-3
Koppels
1. Veth/Sieses - Hokke/Groeneveld = 3-1
2. Versluis/van Riemsdijk - Hokke/Groeneveld = 0-3
3. Versluis/van Riemsdijk - Lokken/Jongejan = 0-3
4. Veth/Sieses - Lokken/Jongejan = 0-3
Teamronde
1. Tijdloos 66 - Flakkee United = 0-1
Eindstand
Tijdloos 66 - Flakkee United = 1-8

Er waren deze wedstrijd twee 180 scores voor Jan Hokke en één voor Martin Jongejan.