StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb
Het is weer zover!! De dagen worden korter, de temperatuur gaat omlaag en de bladeren beginnen weer te vallen. De herfst is weer in aantocht. In de week van 26 t/m 30 oktober 2009 zijn alle kinderen vrij van school dankzij de herfstvakantie

Persbericht MH-SD

Het is weer zover!! De dagen worden korter, de temperatuur gaat omlaag en de bladeren beginnen weer te vallen. De herfst is weer in aantocht. In de week van 26 t/m 30 oktober 2009 zijn alle kinderen vrij van school dankzij de herfstvakantie.

Niets is dan leuker om op zo'n winderige herfstdag naar de sporthal te gaan om een hele dag sportief bezig te zijn. Lekker warm in het zwembad vrijzwemmen. Proberen een strike te gooien bij het Bowlen. Een gat in de lucht springen op alle verschillende trampolines en springkussens. Naar het nokje van de sporthal klimmen in een echt klimwand, of juist snel en stoer van boven in de sporthal naar beneden roetsjen via de tokkelbaan. Leren hoe je op een streetsurfboard kunt balanceren en de leukste moves maakt. Precies in de roos schieten met een echte handboog. Tussendoor lekker patat eten met een frikandel of kroket. Oftewel een hele dag sportief uit je dak gaan, ronduit voor je plezier. Welk kind is daar nou niet voor in? Met de springdagen in het recreatiecomplex De Staver in Sommelsdijk, doen kinderen vanaf zes jaar dat ieder jaar bijna letterlijk.

Stichting Springdagen organiseert in de herfstvakantie de Springdagen. Zoals de naam al zegt wordt er gesprongen. Op verschillende trampolines, tumblingbanen en springkussens. De één maakt op de trampolines de hoogste en mooiste salto's en de ander heeft plezier in gewone sprongen. Zwaaien aan de trapezes is natuurlijk ook heerlijk, maar er wordt nog veel meer gedaan! Tijdens het zwemmen kan iedereen zich vermaken, ook als je nog geen zwemdiploma hebt. Met z'n allen lekker eten is natuurlijk ook een dolle boel. De Springdagen zijn er voor kinderen vanaf 6 jaar en is voor iedereen geschikt, maakt niet uit op welke sport je zit. Iedereen kan lekker mee doen. Bij alle onderdelen is begeleiding aanwezig.

Heb je ook zin gekregen om sportief uit je dak te gaan? Kom samen met je vriendjes of vriendinnetjes naar de Springdagen! Je kunt je aanmelden via www.springdagen.nl en kies daar voor "Individueel". Op deze site kun je ook meer informatie lezen en filmpjes en foto's van vorige jaren bekijken. Voor € 15,- kun je een hele dag uit je dak gaan en je krijgt lekker te eten en te drinken. Je kunt je aanmelden voor de Springdagen op zaterdag 24 oktober en maandag 26 oktober. Vooral op maandag is er nog voldoende plaats. Voor vragen kun je mailen naar info@springdagen.nl of bellen naar 0187-487513.