StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb
Vorig wedstrijdseizoen is door de jongens van MH-SD goed afgesloten. Ook de sponsorgym die gymvereniging MH-SD vorig seizoen heeft georganiseerd, was wederom een groot succes.

Persbericht MH-SD

Vorig wedstrijdseizoen is door de jongens van MH-SD goed afgesloten. Johan van Nimwegen werd wederom 2e op het NK turnen! Met slechts 0.20 punten verschil op de nummer 1. Hij deed mee in de categorie junioren 2 niveau 6, dit is de 3e divisie.

Joris van den Nieuwendijk en Micha van Rumpt hebben voor het eerst mee gedaan aan de kwalificatiewedstrijden voor het NK. Joris deed mee in de categorie Instap, niveau 10, 3e divisie. Hij heeft het net niet gehaald om mee te doen aan de halve finales. Micha presteerde het om mee te kunnen doen aan het NK. Dit is al een prestatie op zich. Hij deed mee in de categorie Pupil niveau 9, 3e divisie. Micha werd heel knap 13e op het NK.

Onze meiden hebben afgelopen seizoen ook goed hun best gedaan tijdens de wedstrijden. Zij hebben ook geprobeerd door de kwalificatiewedstrijden te komen tot het NK. Dit is helaas niet gelukt, maar dit nieuwe seizoen gaan ze er weer hard tegen aan. Ellen van den Doel heeft het afgelopen seizoen voor het eerst mee gedaan in de 3e divisie, senioren. Zij is tot en met de halve finale gekomen.

Twee selectieleden van MH-SD hebben aan het eind van het seizoen zelfs mee mogen doen aan de groepspringwedstrijden in de Ahoy in Rotterdam. Dit gebeurde tijdens het NK weekend dat de KNGU daar organiseerde. Een unieke gelegenheid en hele mooie ervaring.

De jongens en meiden van MH-SD gaan dit nieuwe seizoen weer genieten van hun sport en gaan proberen om weer een stapje verder te komen dan het afgelopen seizoen.

Naast de goede wedstrijdresultaten was ook de sponsorgym die gymvereniging MH-SD vorig seizoen heeft georganiseerd, wederom een groot succes. Bij de Sponsorgym gaat het in tegenstelling tot een Sponsorloop niet om zo veel mogelijk rondjes hardlopen, maar zo veel mogelijk rondjes gymmen op diverse toestellen. Veel kinderen deden mee. Zij hebben met elkaar dan ook het mooie bedrag van € 3.172,90 opgehaald!

Een deel van dit bedrag is door onze sponsors gedoneerd. Wij willen Lodder Financials en Recreatiecentrum de Staver dan ook heel erg bedanken voor hun bijdrage. Van het opgehaalde bedrag gaat een gedeelte naar goede doelen. Onder andere: KiKa (KinderKankervrij) en de NSGK (Nederlandse Stichting Gehandicapte Kind). Van het restantbedrag zal Gymvereniging MH-SD nieuwe toestellen en materialen aanschaffen. Ga voor meer informatie naar www.mhsd.nl.