StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb
Onlangs werd bij Hippisch Centrum De Delft in Assendelft de kwartfinale gehouden van de landelijke FNRS Zitcompetitie 2009. Manege Oostmoer was daar met maar liefst vier amazones vertegenwoordigd: Kirsten Lokker, Louise Broere, Marit Huizer en Milou Arensman.

Persbericht Manege Oostmoer

Onlangs werd bij Hippisch Centrum De Delft in Assendelft de kwartfinale gehouden van de landelijke FNRS Zitcompetitie 2009. Manege Oostmoer was daar met maar liefst vier amazones vertegenwoordigd: Kirsten Lokker, Louise Broere, Marit Huizer en Milou Arensman. De jonge amazones mochten de strijd aanbinden met niet minder dan 105 andere kwartfinalisten, afkomstig van 46 manegebedrijven uit het hele land.

Na een lange en spannende dag bleek dat Kirsten zich jammer genoeg niet geplaatst heeft voor de volgende ronde. Maar wat een gejuich steeg er op toen bekend werd dat Louise, Marit en Milou wèl door mogen naar de halve finale, die op zaterdag 12 september 2009 tijdens Horse Event in Deurne gehouden zal worden. Aansluitend worden de finales gereden, dus die dag zullen we weten wie dit jaar de best zittende manegeruiters van Nederland zijn. Bij Manege Oostmoer wordt volop getraind om op 12 september weer zo goed voor de dag te komen!