StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb
Manege Oostmoer wederom Bestzittend Ruitersportcentrum van de Regio bij de regiofinales. Tevens mogen verschillende kandidaten door naar de kwartfinales, waaronder de 13-jarige Louise Broere uit Stad aan 't Haringvliet.

Persbericht Manege Oostmoer

Eind maart werden bij Manege Oostmoer voorrondes gehouden van de landelijke FNRS-Zitcompetitie, die uit vier categorieën bestaat. De top drie uit elke categorie mocht zaterdag 13 juni 2009 meedoen aan de regiofinales, die voor onze regio werden verreden bij Stal de Kroo in Nieuw en Sint Joosland.

Manege Oostmoer heeft daar een uitstekend resultaat behaald, want niet alleen mogen maar liefst vier amazones door naar de kwartfinales, maar bovendien hebben de kandidaten er met z'n twaalven voor gezorgd dat Manege Oostmoer - net als in 2008 - de concurrende manegebedrijven uit de regio achter zich heeft gelaten en wederom de beker voor Bestzittend Ruitersportcentrum van de Regio heeft binnengehaald! Een mooie kroon op het werk van de Oostmoer-instructeurs en de begeleiders van de Zitcompetitie! Zij gaan nu extra aan de slag met de kwartfinalisten, die Manege Oostmoer op 28 juni 2009 bij Hippisch Centrum 'de Delft' in Assendelft mogen gaan vertegenwoordigen. Het zijn de 9-jarige Milou Arensman uit Middelharnis, de 11-jarige Kirsten Lokker uit Den Bommel, de 12-jarige Marit Huizer uit Herkingen en de 13-jarige Louise Broere uit Stad aan 't Haringvliet. Voor alle uitslagen zie www.manegeoostmoer.nl.