StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

SportNieuws

Sport en Stad, een hechte combinatie. Niet alleen het aan de Vrouwtjesweg gelegen sportpark D'n Berg is hiervan het toonbeeld. Ook de activiteiten van verenigingen als MH-SD en de prestaties van diverse Stadse sporters geven er blijk van. In deze rubriek maken we nader kennis met het fenomeen Sport in Stadse context.

Heeft u een bericht voor deze nieuwspagina? Mail het dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

----------

Sinds 1 november 2023 is gymvereniging MH-SD gestart met een nieuwe seniorengroep speciaal gericht op (oud) turnsters/turners, die graag hun oude sport weer willen oppakken.

Op 27 januari 2024 was er een reünie van oud-leden van gymvereniging MH-SD, georganiseerd door voormalig turnster Anita van Zielst. Dit was een groot succes. Veel oud-leden uit de jaren 60, 70 en 80 waren aanwezig in het Diekhuus te Middelharnis.

Na een prima start van het seizoen, hadden ze bij SNS eigenlijk verwacht halverwege toch wel iets hoger te staan. Maar door een mindere fase vlak voor de winterstop, moet de vierdeklasser het doen met een plek in de middenmoot. En dus dreigt degradatie, weet ook Jari Jongejan. “Het zit toch in je achterhoofd.”

Beste paardensportliefhebber, hierbij de nieuwsbrief van maart 2024.

Beste paardensportliefhebber, hierbij de nieuwsbrief van februari 2024.

De Eerste Flakkeese Rugby Club ‘Eilanders’ is terug van weggeweest. Dat laat de nieuwe voorzitter Johannis Struik namens de ‘Eilanders’ weten.

Beste paardensportliefhebber, hierbij de nieuwsbrief van januari 2024.

Beste paardensportliefhebber, hierbij de nieuwsbrief van december 2023.

Het was kantje boord afgelopen zaterdag of de wedstrijd tussen FIOS en SNS wel doorgang kon vinden. Maar na een inspectie door scheidsrechter Harry Wisseling uit Wolphaartsdijk werd het sein veilig gegeven.

Beste paardensportliefhebber, hierbij de nieuwsbrief van november 2023.

Beste paardensportliefhebber, hierbij de nieuwsbrief van oktober 2023.

In een indrukwekkende prestatie heeft Bobby, de viervoetige held van Leo Looij uit Stad aan ’t Haringvliet, onlangs het felbegeerde certificaat Politiehond 1 met lof behaald.

Na een indrukwekkende minuut stilte ter nagedachtenis aan Herkingen-bestuurslid Piet Visser floot arbiter Deurloo afgelopen zaterdag omstreeks kwart voor drie de derby tussen SNS en Herkingen ’55 op gang.

Beste paardensportliefhebber, hierbij de nieuwsbrief van september 2023.