StadsWeb

Stad meer dan droag brôôd

Content

StadsWeb

Ons Trefpunt is gedateerd, zo niet verouderd en toont de nodige gebreken. Iets dat de vrijwilligers veel moeite kost om bij te houden met de benodigde financiële middelen en mankracht.

Het Trefpunt Stad aan 't Haringvliet

De laatste jaren is de inzet van de vrijwilligers buiten proportie geweest. Dit is meerdere keren aanhangig gemaakt bij de contactpersonen van de gemeente.

Het bestuur van Ons Trefpunt heeft veel energie gestopt in randzaken terwijl zij dit liever stopte in de activiteiten. Daarom neemt het bestuur zodra dit kan afscheid en gaat zij verder onder de dorpsraad met activiteitengroep #stadse101. De huttenbouw, de griezelhuizen, de Sint-intocht, DUIK en DRIJF ... maar ook de bingo de avondvierdaagse en andere activiteiten blijven bij dit enthousiaste team van inwoners. Nieuwe mensen zijn altijd welkom!

Nu nog een bestuur voor het beheer en de verhuur van Ons Trefpunt. De gemeente is op zoek. Heb je interesse? Laat het weten aan:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.