Lieve ouders en kinderen,
Wat hebben we nu vernomen, kan ik niet in de haven van Stad aankomen? Wat een domper dit jaar, ik pluk van verdriet geweun al mijn baardhaar.

Sinterklaas in 2019

Ik kan alle kindjes toch niet overslaan? Weet je wat, ik laat mijn pieten gaan. Die zitten niet in een risicogroep zoals deze oude Klaas. Wacht ik bel meteen even met mijn pietenbaas.

Zo geregeld heur, wij leggen de pakjes woensdag 2 december geweun bij de veurdeur. Service van de zaak deze hele belangrijke taak. We sturen onze snelste wegwees pietjes, die blijven buiten en zijn er meteen weer vandeur misschien heuren ze nog een paar liedjes.

Natuurlijk houden ze afstand je weet toch maar nooit in zo'n vreemd land. Veurdat je het weet moeten onze pietjes oranje, nee, nee we willen niet nog meer ingewikkelde toestanje.

Dus als de kindjes hun wensen nou deurgeven aan de grote mensen, dan zorgt Sint voor de rest. Ik kan dat tenslotte het best.

Schrijf het maar op een brieffie en geef het aan mijn lieffie. Ik heb natuurlijk in elke stad, een andere schat. Wilma is mijn steun en toeverlaat die het samen met de vrijwilligers van Ons Trefpunt allemaal regelen gaat. Ze weunt onderaan de diek, in een huis joh zo magnifiek. Gooi een briefje met je naam, leeftijd en waar je weunt in de brievenbus, dan klaart zij die klus.

O, wat ben ik blij dat ik toch wat leuks voor jullie kan doen. Als ik weer bij jullie op bezoek mag komen, krijgen jullie allemaal een zoen!

Ons Trefpunt vraagt aan iedereen die wel een pakje van de pietjes voor de deur wil om naam kind(eren)+leeftijd+jongen/meisje op te schrijven en samen met € 5,00 in een envelop voor 1 november af te geven bij Wilma, Molendijk 30a.

Stad aan 't Haringvliet

VOOR EN DOOR STADTENAEREN!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT OP STAD!

🡢

Uitgelicht

Geslaagde scholieren

Al sinds 2007 gaat StadsWeb elk jaar langs bij de Stadtenaren die geslaagd zijn voor de middelbare school.

De geslaagde scholieren van dit jaar kunt u hier vinden.

STAD MEER DAN DROAG BRÔÔD