Wat hebben we het getroffen: Huttenbouw 2019 was er één vol zonneschijn. Onder de bomen bouwden zo'n veertig kids samen met een aantal enthousiaste bouwmama's, -papa's en -opa's aan architectonische hoogstandjes.

Er waren dit jaar veel kleinere kinderen. Erg leuk dat er vanaf groep 1 tot 6 met zoveel inzet werd getimmerd en zelfs gezaagd. Zaterdag deelden we veertjes, ballonnen, verf en vlaggetjes uit om de hutten te versieren. De kids trokken alles uit de kast, alleen kwasten waren niet genoeg, er werden ook rollers en emmers verf bijgehaald. Met oude lappen kregen kamers gordijnen en tweede verdiepingen daken.

We verwenden ze met broodjes knak met alle sausjes die ze maar wilden en met stapels pannenkoeken met stroop en poedersuiker ... met dank aan onze keukencrew Greet en Ineke en de pannenkoekenbakkers Agnes, Caroline en Jorma.

In navolging van vorig jaar mocht ook dit jaar geen vreugdevuur worden ontstoken. Met het mooie weer konden de hutten na overleg met de gemeente wel langer blijven staan. Want wat is er leuker dan spelen in je hut?
De organisatie onderzoekt voor volgend jaar de mogelijkheden tot een huttenbouw van meer dagen met diverse activiteiten, ook voor de hogere groepen 7/8.

Stad aan 't Haringvliet

VOOR EN DOOR STADTENAEREN!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT OP STAD!

🡢

Uitgelicht

Geslaagde scholieren

Al sinds 2007 gaat StadsWeb elk jaar langs bij de Stadtenaren die geslaagd zijn voor de middelbare school.

De geslaagde scholieren van dit jaar kunt u hier vinden.

STAD MEER DAN DROAG BRÔÔD