Zaterdag 13 juli 2019 vanaf 13.00 uur is er in en om de Haven DUIK in Stad. Wat was het leuk vorig jaar, de eerste editie van DUIK in Stad. Dit jaar willen we er net zo’n gezellig feestje van maken!

Duik in Stad. Sprong van blobkussen 30-06-2018

Dus zijn we weer aan de slag gegaan, Natuurlijk hebben we bij de haven van alles georganiseerd. Er zijn kraampjes van Stadse ondernemers met onder meer lekkere cupcakes en bijzondere belettering. Ook is er de teamstrijd waar Stadtenaren in- om het water de uitdaging met elkaar aangaan en is er speciaal voor de kleintjes een kinderplein. ’s Avonds treedt coverband Eclips! opnieuw op. Zij kwamen graag terug in ons dorp vol Stadse gezelligheid.

Een dag vol vermaak
Het wordt zaterdag 13 juli 2019 een leuke dag. Natuurlijk hopen we net als vorig jaar weer lekker weer te hebben (misschien iets minder warm 😉). Voor de jongeren is er van alles in en om het water: In het water liggen de aqua bubbles, lekker rollen bollen in de haven..de wereld op zijn kop. Liever meer actie? Dat kan op de waterstormbaan. Heb je al eens in een peddel-kayak gezeten? Vanaf het water ziet alles er anders uit (zwemdiploma verplicht). Op de kade kun je boogschieten of los gaan op de bungee trampoline. Voor de kleintjes tot 7 jaar is er natuurlijk een springkussen en zijn er verschillende spelletjes te doen op het kinderplein.
Na al die activiteiten is het heerlijk om op het terras een verfrissend drankje te nuttigen en een beetje mensen te kijken.

Tot in de late uurtjes
’s Avonds ga je natuurlijk met de buren naar het optreden van de band Eclips! Even net als vroeger genieten van alle bekende hits uit de jaren ’70,’80 en’90. DJ Jeroen de Boed sluit de avond af met wat lekkere tunes van nu om op te dansen.

We zoeken nog Stadtenaren zoals jij
Wij organiseren DUIK! met veel plezier, nog leuker vinden we het, als jij ook meedoet. Dat kan op allerlei manieren:

 • Huur een kraam
  Graag geven we tijdens DUIK! mensen de gelegenheid om Stadse ondernemers te leren kennen. Ben jij actief vanuit Stad en zou je wel een kraam willen vullen? Laat het ons weten. Dit kan ook als je een kleine Stadtenaar bent die wel wat centjes wil verdienen. Ben jij bijvoorbeeld heel goed met een bal of kun je viool spelen als de beste? Dit is je kans!
 • Teamstrijd
  Tijdens de teamstrijd laat je op allerlei attracties in- en om het water zien wie de sterkste, de beste en de snelste is. Leuk om met je vriendenteam samen te strijden, we zoeken nog teams! Deelname kost € 30,00 per team van 6 deelnemers. Minimum leeftijd is 16 jaar.
 • Horecatijgers
  Voor het bemannen of -vrouwen van de bar zoeken we nog horecatijgers. Ben jij niet bang voor een tap en kun je razendsnel muntjes tellen, geef het dan aan ons door! We draaien in diensten van 2 uur.
 • Ander idee?
  Heb je zelf een idee voor op DUIK!, schroom niet en deel het met ons! We vinden echt heel veel leuk.

Tot DUIK!
Namens alle vrijwilligers Ons Trefpunt.

Doorgeven van team, kraam of ander idee kan aan secretaris, Jildou Huisman, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Duik in Stad. Overzichtsfoto bezoekers 30-06-2018


Duik in Stad. Flyer
Stad aan 't Haringvliet

VOOR EN DOOR STADTENAEREN!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT OP STAD!

🡢

Uitgelicht

Geslaagde scholieren

Al sinds 2007 gaat StadsWeb elk jaar langs bij de Stadtenaren die geslaagd zijn voor de middelbare school.

De geslaagde scholieren van dit jaar kunt u hier vinden.

STAD MEER DAN DROAG BRÔÔD